VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan'dan Vali'ye sert sözler...

23 Kasım 2012

Bolu’da şehir içinde kaldığı için Karaçayır Mahallesi’ne taşınmak istenen stadyum, sorun yaratmaya devam ediyor. “Yanlış ...

Bolu’da şehir içinde kaldığı için Karaçayır Mahallesi’ne taşınmak istenen stadyum, sorun yaratmaya devam ediyor. “Yanlış hesap Bağdat’tan döner” diyerek Mera Komisyonu’nun kararları hukuk çerçevesinde alındığını ifade eden Vali İbrahim Özçimen’e, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz “Beceremeyenler gitsin, becerenler gelsin” şeklinde tepki gösterdi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in stadyum taşımak isteyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yönelik söylediği “Ne kadar seversek sevelim, sayarsak sayalım ama belediye başkanımızın mantığıyla iş yapamayız” sözlerine Başkan Yılmaz yanıt verdi. Başkan Yılmaz’a stadyum için bir B planı olup olmadığının hatırlatılması üzerine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Beceremeyenler gitsin, becerenler gelsin” diyerek bu konunun çok sürüncemede kaldığını ifade etti.

SERT KONUŞTU

Mera Komisyonu Başkanı Vali İbrahim Özçimen olduğu için bu sorunu aşacak kişinin Vali olduğunu sık sık tekrarlayan Belediye Başkanı Yılmaz, stadyum konusunun da çok sürüncemede kalmasından dolayı sinirli olduğunu söyledi. Açıklamalarında “Şehir içinde mera olmaz. Mera Komisyonu Başkanı Validir” diyerek kamuoyu baskısı ile stadyumun taşınması için Valinin sorunu çözmesi gerektiğini her fırsatta dile getiren Başkan Yılmaz, Vali Özçimen’in sözlerine de “Beceremeyenler gitsin, becerenler gelsin. Bolu’da hiçbir iş kimseye baki değildir. Bizim yapmak istediğimiz bütün projeler tek tek hayata geçecektir” diye konuştu.

www.boludetay.com

3 yorum yapılmış
  • işine gelse öyle bir becerirki vardır bir takıntısı
    22 Kasım 2012 • 13:00
    tam bir ingiliz valisi
  • OKUR
    22 Kasım 2012 • 13:00
    Sayın başkanın her zamanki tavrı devam ediyor, vali açıklamış kanunlar elimizi kolumuzu bağlıyor diyor. Valimi çıkarıyor kanunları başkan alıştı ya valilerle takışmaya bu valiyi de gönderir diğerleri gibi
  • alaaddin
    24 Kasım 2012 • 13:00
    vali bey geçmişolsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.