VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP yine protesto edecek!

23 Kasım 2012

CHP yine bir etkinliği protesto etmeye hazırlanıyor. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yarın düzenlenecek Öğretmenler ...

CHP yine bir etkinliği protesto etmeye hazırlanıyor. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, yarın düzenlenecek Öğretmenler Günü resmi programına, atanamayan öğretmenlerin durumu nedeniyle hükümeti protesto etmek için katılmayacağını söyledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nde emekli öğretmenlere veda programı düzenlendi. Programa partisinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, eski günlerini de gözünde canlandırdı. İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nin ilk mezunlarından olan Tanju Özcan, kendisinin de Beden Eğitimi Öğretmeni olan Ayla Şen’e plaket takdim etti. Daha sonra emekli olan diğer öğretmenlere de plaketleri verilirken, Özcan’ın heyecanı gözlerden kaçmadı.

“BENİM İÇİN BU OKUL ÇOK ÖNEMLİ”

 

 Kendisi için Anadolu Lisesi’nin ayrı bir önemi olduğunu ifade eden Milletvekili Tanju Özcan, “Okullarımızı ziyaret edelim ve öğretmenlerimizin öğretmenleri gününü kendilerinin yanına giderek kutlayalım istedik. İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nin benim açımdan çok farklı önemi var. Ben bu okulun ilk mezunuyum. Rahmetli İzzet Baysal’ın adını taşıyan ve onun tarafından yapılan okulun mezunu olan ilk Bolu parlamenteriyim. Öğrencilere de söyledim; Ben 58 mezun arasında bu okulu 43. sırada bitirdim. 58 mezunun arasında 43’üncü olan milletvekili olabiliyorsa, birinci, ikinci olanlar kim bilir hangi görevlerde olurlar diye takıldım. Öğretmenlerimize çalışmalarında başarılar dileme fırsatı da bulduk. Ben bütün öğretmenlerimize mektup yazmıştım. Bu hafta içinde iki kanun teklifi vermiştim. Bunlar öğretmenlerimiz ile ilgiliydi. Bir de 23 Kasım gününün de ‘atanamayan öğretmenler günü’ olarak anılması için bir kanun teklifi daha verdim. Bu bir konuyu gündemde tutabilmek için yapılmış bir eylemdi” diye konuştu.

“TÖRENLERE KATILMIYORUM”

 

Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Valiliği tarafından yarın düzenlenecek olan kutlama programlarına katılmayacağını söyleyerek, “Yarın Valiliğin resmi törenleri var. Ben Valiliğin resmi törenlerine sırf atanamayan öğretmenlerin durumu konusunda hükümet adım atmadığı için ve hükümetin tavrını protesto etmek için bu törenlere katılmıyorum”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.