VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Öğretmenler toplumumuzun en saygın kişileridir"

23 Kasım 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun’un 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Ercoşkun’un açıklaması şöyle;       

“Bir toplumun geleceğinin biçimlenmesinde en büyük yük öğretmenlerin omuzlarındadır. Geleceğin insanını yetiştirme bakımından da öğretmenlerin önemi büyüktür. Bunun için öğretmenler toplumun en saygın kişileridir.

 Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması öğretmenlerinin üstün çalışmalarına bağlıdır. Milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Ülkemizin gelecekteki hedeflerine ulaşması bakımından, nitelikli öğretmen yetiştirilmesi son derece önemlidir.

  Yeni nesillerin insan haklarına saygılı, yeteneklerini geliştirebilen, öğrenmeyi öğrenmiş, araştıran, sorgulayan, bilgiye ulaşabilen, çok okuyan, demokrasinin değerlerini bilen, dünyayı tanıyan ve aynı zamanda kendi milli ve manevi değerlerimize de bağlı bireyler olarak yetiştirilmelerinde esas sorumluluğu eğitimin temel taşı olarak gördüğümüz öğretmenlerimiz, üstlenmektedir. Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir.

     Her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Aramızdan ayrılan değerli öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Hayatınızın her aşamasında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.