VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ülkücüler AİBÜ'de ayaklandı...

5 Aralık 2012

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören bir grup ülkücü, geçtiğimiz günlerde Ankara Üniversitesi Dil ...

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) eğitim gören bir grup ülkücü, geçtiğimiz günlerde Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde bölücü terör örgütü yandaşı bir grup gencin ülkücü bir grup öğrenciye saldırıda bulunulmasının ardından AİBÜ' de okuyan ülkücü öğrenciler ayaklandı.

AİBÜ’de ki ülkücü grubun başkanı Abdullah Gökhan Çakır, yaptığı basın açıklamasında, sabırları taşarsa güçlerinin nelere kadir olduğunu herkese göstereceklerini belirterek, “Son zamanlarda üniversitelerimizde meydana gelen olayları üzüntü ve kaygı içerisinde izlemekteyiz. Yine geçtiğimiz günlerde Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya fakültesinde bölücü terör örgütü yandaşlarınca ülküdaşlarımıza karşı haince saldırıda bulunulmuştur. Ülkemizdeki bir çok üniversitede sinsice yuvalanmış bu terör örgütü yandaşları Türk Milletinin teminatı olan ülkücüleri üniversitelerde sindirmek ve etkisizleştirmek amacıyla haince saldırılarda bulunmaktadırlar. Bugün halen Ankara Dil Tarih Coğrafya fakültesinde Bölücü köpek barınmaktadır” dedi.

'ÜLKÜDAŞLARIMIZIN CANLARI HER AN TEHLİKEDEDİR'

Konuşmasında tüm hain eylemlere rağmen bölücü terör örgütü yandaşlarına gereken yaptırımların uygulanmadığına değinen Çakır, “Hiçbir zaman çatışma taraftarı olmayan ülkücüler olarak şunu da belirtmek isteriz ki, Her şeyin bir sınırı olduğu gibi ülkücülerin sabrının da bir sınırı vardır. Kardeşlerimizin saçının bir teli için dünyaya kafa tutacak cesaretimiz, intikamını almadan ölmemek içinde yeminimiz vardır. Bunu hiç kimse ne olursa olsun aklından çıkarmamalıdır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Ülkücüleri olarak diyoruz ki; Dil Tarih Coğrafya fakültesinde ülküdaşlarımıza karşı yayılan hain saldırıların bir an önce önüne geçilmesini istiyoruz. Herkes bilmelidir ki sabrımız taşmak üzeredir. Türkün var olduğu günden bu güne kadar Türk adının varlığı için kara toprakta yatanlar gibi, bizimde varlığımız Türk varlığına armağan olsun” diye konuştu.

www.bolugundem.com Ufuk Çilesizoğlu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.