VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu basınına ciddi mesaj!

11 Aralık 2012

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Yerel medyaya kalite ...

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Yerel medyaya kalite uyarısı yaparak ince mesajlar veren Atalay, “Kalitesini artıran payını alacak. Sadece ilan için çıkan gazeteler o ilanı da alamayacak” dedi.

 

Bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulunmak üzere Bolu’ya gelen BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, ilk olarak Bolu Valiliği’ni ziyaret etti. Vali İbrahim Özçimen’le bir süre sohbet eden Atalay, daha sonra Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ne geçti. Yerel ve ulusal medya mensuplarıyla bir araya gelen Mehmet Atalay, özellikle yerel medya patronları ve yerel medyanın kalitesine değindi. Basının kaliteli olması gerektiğini söyleyen BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, “Yerel medya, ulusal medyaya göre bulunduğu ilde daha güçlüdür. Dışarıdan gelen bir gazeteci sizin şehrinizde olan biten herşeyi bilmez. Sizler buralara hakimsiniz. Yerel medya asla küçümsenmemelidir. Kaliteye çok dikkat etmelisiniz. Eğer buradaki gazeteleriniz kaliteli olursa reklam payınız ve ilan paylarınız yüksek olur” dedi.

 

Buraya dikkat!

Gazete patronlarına da uyarılarda bulunan Mehmet Atalay, “Birçok gazete resmi ilan için çıkıyor. Sadece ilan için çıkan gazeteler hiç kusura bakmasın. Bundan sonra o ilanları da alamayacaklar. Gazeteler de annesi, babası, kardeşi gibi yakınlarını künyelerinde bulunduran aile gazeteleri var. Bunları da denetleyeceğiz. Bakalım o isimler ne iş yapıyor. Bahanelere affımız yok. Gazete patronları işçilerine haklarını verdiği sürece zaten o elemanlar kaliteli olurlar” diye konuştu.

Konuşmanın ardından BGC Başkanı Caner Güngör, üzerinde Köroğlu heykeli bulunan tabloyu Mehmet Atalay’a takdim etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.