VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Parti'de neler oluyor?

12 Aralık 2012

 HABER: Ufuk Çilesizoğlu - BOLU GÜNDEM GAZETESİ Son görevlendirmelerde AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'a yakınlığıyla ...

 HABER: Ufuk Çilesizoğlu - BOLU GÜNDEM GAZETESİ

Son görevlendirmelerde AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'a yakınlığıyla bilinen isimlere il yönetim kademelerinin yürütme kurullarında yer verilmiyor. Yine Ali Ercoşkun'la ilişkileri oldukça iyi olan eski Gençlik Kolları Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Akbay ve eski Teşkilat Başkanı Murat Er'in gençlik kollarından bağımsız olarak Ankara'ya giderek milletvekilleri ile temaslarda bulunmaları dikkatlerden kaçmadı.

Yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde iç kulisler yoğunlaştı. AK Parti'de ise bu kulislerden nasibini alıyor. Henüz ismi konulmayan tasfiye operasyonu denilebilecek türde görevlendirmeler de gözlerden kaçmıyor. Kulislerden sızanlar ise yeni görevlendirmelerde Ali Erçoşkun taraftarlarına yer verilmediği. Bunun bir örneği olarak gençlik kolları yönetiminden bağımsız olarak yapılan, TBMM ve AK parti Genel Merkezi ziyaretleri fotoğraflarının AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun tarafından paylaşılması söylentileri doğrulayacak nitelikte.

“AK PARTİ'DE ALİ ERCOŞKUN'A YAKIN İSİMLER TASFİYE Mİ EDİLİYOR?”

Eski Teşkilat başkanı Yaşar Yüceer, Mali İşler Başkanı Sedat Tarakçı, Seçim işleri Başkanı Sezai Çavdar ve Siyasi işler Başkanı Murat Demirel gibi Ali Ercoşkun'a yakınlığı bilinen isimlere İl Başkanı Ömer Sayın Tarafından yürütme kurulunda yer verilmemişti. Yine Ali Ercoşkun'a yakınlığıyla bilinen gençlik kolları yönetimindeki Eski Sosyal İşler Başkanı Hülya Öztürk Er, Eski Halkla ilişkiler Başkanı Selçuk Akbay, Selami Çavdar ve Adem Çizmeci'nin Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz tarafından yürütme kurulundan çıkarılması Ak Parti'de Ali Ercoşkun'a yakın isimlerin tasfiye mi ediliyor sorusunu akıllara getirdi. Gençlik Kolları Başkanı Deligöz'ün son yaptığı görevlendirmelerin Ak Parti tüzüğüne uygun olarak gerçekleşmediği de öne sürülüyor.

“ESKİ HAS PARTİLİ 3 KİŞİ İSTİFA ETMİŞTİ”

AK Parti-Has Parti Birleşiminden sonra eski Has Parti Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir, Tuğçe Gençtürk ve Ayşe Albayrak' ın İstifa etmesi üzerine Eski Has Partili, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İlker Murat Akdağ' da İstifa edenlerle ilgili Kendi Twitter sayfasından ' Peki Neden? Çünkü çocuk. Çocuk Ne ister? Şeker. Vermezsen Ne yapar? Ben oynamıyorum der' diyerek istifa edenlere göndermelerde bulunmuştu.

“3 AYDIR TOPLANTI YOK”

Parti tüzüğüne göre haftada bir yapılması gereken Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantılarının 3 aydır yapılmadığı da duyumlar arasında.

Eski Gençlik Kolları Başkanı İsa Yıldırım'ın Yönetimindeki isimlerin Ak Parti Genel Merkezine ve TBMM'de Ak parti Bolu Milletvekilleri ile görüşmelerinin akislerinin ne olacağı da merakla bekleniyor.

3 yorum yapılmış
  • ümit yılmaz
    12 Aralık 2012 • 13:00
    bilidiğim kadarıyla murat bey devlet memuru devlet memuruna siyaset yasak değil mi........
  • gercekler acıdır
    12 Aralık 2012 • 13:00
    işçi statüsünde olan kişiler hukuk nezdinde siyaset yapma özgürlüğüne sahiptir memur statüsünde olanlar, siyaset yasaklıdır fakat bununla ilgili de hükümetin çalışmaları var,,o yasak ta kaldırılacak inşallah
  • vatandaş
    12 Aralık 2012 • 13:00
    bu çocuk devlet memuru değilki yasak olsun.dıgerıde ozel sektor.hıc bır memur partıde olamaz.ama az kaldı hukumetımız o engelıde kaldıracak.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.