VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşkolik, 'Merhaba' dedi

12 Aralık 2012

Ege Medya Dağıtım Şirketi bünyesinde hazırlanan İşkolik dergisinin tanıtım kokteyli, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Ege Medya Dağıtım Şirketi bünyesinde hazırlanan İşkolik dergisinin tanıtım kokteyli, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

22 Şubat 2012 tarihinde Express Gazetesi ile yayın hayatına başlayan Ege Medya Dağıtım şirketi bünyesinde hazırlanan İşkolik dergisi ilk sayısı ile büyük beğeni topladı. Derginin tanıtım kokteyli bugün Aramzar Cafe’de gerçekleştirildi.K Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, İl genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Bolu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahir Gayret, Belediye Meclis Üyesi ve Ziraat Odası Başkanı İsmail Yamantürk, Esnaf Kefalet Kredi ve Kooperatif Başkanı Ahmet Yoltaş, Muhtarlar Odası Başkanı İlhan Çalışkan, Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, BGC  Başkanı Caner Güngör ve çok sayıda davetli katıldı

Açılış konuşmasını yapan dergi editörü Büşra Kahya “Biz Ege Medya olarak elimizden geldiğince Boluda eksikliği olduğunu düşündüğümüz dergicilik sektörüne renk getirmeye çalıştık. Bunu yaparken Bolu’da ki iş dünyasına hakim olmaya çalıştık. Var olan sektörleri araştırdık” ifadelerine yer verdi. Kahya, derginin içeriğini ie şöyle dile getirdi:

“Dergimizin içeriğinde sektörel isimler ve onların başarı hikayeleri, genç girişimciler, istihdama önem veren hanımlar var. Bunun yanı sıra Bolu’da hiç yapılmamış bir şey anket var. Sizlere Bolu hakkında bilgilendirenin yanı sıra, iş görüşmelerinde sizleri rahatlatacak küçük tavsiyelerimizde var.”

İş dünyasının nabzını tutacak”

Expres Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Haktan Yamantürk ise yaptığı konuşmada “Ege medya olarak 22 Şubat 2012 tarihinde basın sektörüne giriş yaptık. Bolu’nun prestijli basın kuruluşu olan Express’le yola çıktık. Kısa süre içerisinde Bolulu vatandaşlarımızdan ve internet aracılığıyla şehir dışında yaşayan vatandaşlarımızın teveccühüyle karşılaştık.

Bugüne kadar yapılamayanları yapmak fikriyle çıktığımız yolda hedeflerimizden hiçbir gün taviz vermedik. Ve basın sektöründe iş dünyasının nabzını tutacak, iş çevrelerinin sorunlarını, sektörlerdeki gelişmeleri dile getirecek başlı başına bir ekonomi yayınının bulunmamasını eksiklik olarak yorumladık.

Bu amaçla yeni bir çalışma başlatmaya karar verdik. Bugün haftalarca süren emeğin ürünü olan İşkolik Dergisi’nin açılışında siz değerli dostlarımızla birlikteyiz. Yeni yayınımızın açılışını sizlerle gerçekleştirmek istiyoruz.

Ege Medya kuruluşuna bugüne kadar duyduğunuz güveni bundan sonra da sürdüreceğinize inanıyorum. İşkolik dergisini beğeninize sunuyor, hepinize saygılarımı sunuyor, katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Hedeflerinin büyüklüğünü gösterdi”

Kokteylde konuşma yapan bir diğer isim Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler ise derginin Bolu’ya hayırlı olmasını dileyerek “Ege Medya bünyesinde faaliyete geçen Express Gazetesi sanattan spora, ekonomiden siyasete, kültürel konulara kadar birbirinden önemli konularda yaptığı çalışmalarla dikkatleri çeken kaliteli bir basın kuruluşu oldu. Durağanlığı reddeden ve gelişimi hedefleyen Ege Medya, hedeflerinin büyüklüğünü bugün bir kez daha gösterdi. Bugünden itibaren yayın hayatına başlayan İşkolik dergisinin Bolululara ekonomi sektörüne sağlayacağı katkılar su götürmez bir gerçektir. Ben de işletmecilerine ve emeği geçen güzide basın çalışanlarına, harcadıkları yoğun emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yaptığımız işlerin kalıcı olmasını sağlıyor”

Daha sonra söz alan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu da hayırlı olsun temennilerini ileterek “Bolu’da ticaret ve ekonomi alanında böyle bir dergi hazırlanması bizleri çok mutlu etti. Böyle çalışmalar yapılan işlerin kalıcı olmasını sağlıyor. Bir ilke imzalarını atan İşkolik ve Ege Medya ailesini tebrik ediyor, Bolululara hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından davetlilere dağıtılan İşkolik, katılımcılardan tam not aldı.

1 yorum yapılmış
  • İsmail Özpek
    12 Aralık 2012 • 13:00
    Hayırlara vesile olması dileklerimle,başarılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.