VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Timsah Boluspor'un kapısına dayandı...

18 Aralık 2012

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, kırmızı beyazlı takımın sol bek oyuncusu Hakan Arslan’ı kadrosuna katmak için ...

Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, kırmızı beyazlı takımın sol bek oyuncusu Hakan Arslan’ı kadrosuna katmak için çalışmaya başladı. İnternette yer alan habere göre, yeşil beyazlı kulüp devre arasında Boluspor’a teklif yapacak.

İnternet sitelerine düşen haber büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz sezon, Boluspor’un sol kanattaki etkili ismi Ferhat Kiraz’ı kadrosuna katan Bursaspor, şimdi de savunmanın solunda görev yapan genç yıldızımız Hakan Arslan’ı transfer etmek için düğmeye bastı. Bursaspor'un devre arasında kadrosuna katmak istediği oyuncuların arasında Boluspor’da forma giyen Hakan Arslan'ın da olduğu öğrenildi.

RAPOR VERİLDİ…

Bu sezon PTT 1.Lig’de 12 maçta forma giyen Hakan’ı sıkı takibe alan Bursaspor, birçok maçı izlemeye başladı. Son olarak, 1461 Trabzon maçına gelen Bursaspor yardımcı antrenörleri, genç oyuncuyu izleyerek rapor verdi. Diğer yandan, 1461 Trabzon’dan da yakın takibe alınan Yusuf, Gökhan ve Abdullah Karmil’in de izlendiği belirtildi. Bursaspor Yardımcı Antrenörlerinin Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’a, Hakan Arslan’ı almaları yönünde rapor verdiği de öğrenildi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.