VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özcan. böcekle ilgili olarak ne dedi?

27 Aralık 2012

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın odasında bulunan dinleme cihazıyla ilgili ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın odasında bulunan dinleme cihazıyla ilgili olarak, “Alaaddin Yılmaz'ın odasına bir böcek koydular ise, çok lüzumsuz bir iş yapmışlar, kim dinler Alaaddin Yılmaz'ı” dedi.

Tanju Özcan, Alaaddin Yılmaz'ın odasından çıkan böcek diye adlandırılan dinleme cihazları ile ilgili olarak, “Alaaddin Yılmaz'ı kim dinler? Alaaddin Yılmaz'ın odasına biri böcek koyduysa çok lüzumsuz bir iş yapmış. Tabi bu işin latifesi… Bu iddiaların doğru olmamasını umuyorum. Türkiye'de kim kimi dinliyorsa ayıp ediyordur. Bunu yapanlara yazıklar olsun diyorum” diye konuştu.

“ETRAFINA BAKSIN”

“Alaaddin Yılmaz'ın odasından gerçekten böcek çıktıysa şunu bilmelidir ki bunun sebebini kendi çevresinde araması gerekiyor. Bu güne kadar Alaaddin Yılmaz'ın siyasi rakibi olarak Alaaddin Yılmaz'ın hiçbir zaafını hiçbir gizli kapaklı işini siyasi malzeme konusu yapmadık. Alaaddin Yılmaz'ın yüzüne söyleyemeyeceğimizi arkasından söylemedik. Ama kendi çevresinde bu işi yapmaya meyilli insanlar olduğunu görüyoruz. Kamuoyu da görüyor ve biliyor bunu. İnsanların özel hayatlarıyla ilgili AKP genel merkezine raporlar gittiğini Alaaddin Bey daha iyi bilir. Bu böcekleri kim koydu diye soruyorsa, şöyle çevresine bakarsa herhalde bunun cevabını daha kolay bulur. Daha uzaklara bakması onun için zaman kaybı olur”

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.