VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan tarihe sahip çıktı

27 Aralık 2012

Ömrünün 70 yılını düzenli bir şekilde deftere kaydeden Hasan Karakaş’ın tuttuğu günlükler Bolu Belediyesi’nin girişimiyle kitaplaştırılacak.   1944 ...

Ömrünün 70 yılını düzenli bir şekilde deftere kaydeden Hasan Karakaş’ın tuttuğu günlükler Bolu Belediyesi’nin girişimiyle kitaplaştırılacak.

1944 yılında meydana gelen Bolu depremi dâhil Türkiye'nin atlattığı önemli badireler ile ilgili bilgilerin yer aldığı ve Türkiye’nin yaşadığı darbe döneminde Bolu’da yaşananları da kaydeden Hasan Karakaşın tuttuğu günlükler Bolu Belediyesi’nin girişimiyle kitaplaştırılacak. 70 yıl boyunca tuttuğu günlüklerle Bolu’nun geçmişine dair bilgileri ve yaşadıklarını günlüğe not alan Hasan Karakaş’ı evinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz 90 yaşında ki Karakaş’ın doğum gününü kutladı. 90 yılı geride bırakan Karakaş, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Başkan Yılmaz, “Hasan amca bizim saygı duyduğumuz bir büyüğümüzdür. 70 yıldır tuttuğu günlükler de Bolu ile ilgili önemli bilgiler yer almaktadır. Günlüklerin kitaba çevrilmesi ile ilgili çalışma başlattık. Kendisine teşekkür ediyor ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.