VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Esra Erol Bolu'ya ve Başkana övgüler yağdırdı...

27 Aralık 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan “Esra ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ATV ekranlarında hafta içi her gün saat 16.00’da yayınlanan “Esra Erol’da evlen benimle” programının canlı yayın konuğu oldu. Yılmaz, Umut Evi ile ilgili bilgiler verirken, “Aile sağlam olursa ülke de sağlam olur” dedi. Esra Erol, milyonların izlediği programda Başkan Yılmaz’a ve Bolu’ya övgüler yağdırdı.

Programda ünlü sunucu Esra Erol’un sorularını yanıtlayan Başkan Yılmaz Bolu Belediyesi ve Esra Erol işbirliği ile 2012 yılında açılarak vatandaşların hizmetine sunulan Bolu Umut Evi hakkında bilgiler verdi.

“AİLE SAĞLAM OLURSA, ÜLKE SAĞLAM OLUR”

Canlı yayın programında Umut Evi’nin açıldığı günden bu yana gerçekleştirdiği hizmetlerden bahseden Başkan Yılmaz, “Bolu Umut Evi’ni, Esra Erol ile birlikte Mart ayında, şiddet gören kadınlarımızın sosyal destek alması için açtık. Bir milletin kalıcı olabilmesi için aile bağının çok kuvvetli olabilmesi lazım. Geçmişte daha erken yaşlarda evlilik gerçekleştiği için çiftler arasında ki uyum sağlanabiliyordu. En büyük emek eşlerin birbirine verdikleri emektir. Eşler bu emeği vermekte zorlandıklarında ise sıkıntıya düşüyorlar. O zaman en yakınlarının onlara destek olması lazım. Böyle sıkıntıların yaşandığı bir dönemde sizlerin de destekleri ile bir Umut Evi açıldı. Aradan bir yıl bile geçmemiş olmasına rağmen 450 kişiye hem psikolojik, hem de hukuki destek vererek o insanları biraz rahatlatabiliyorsak ne mutlu bizlere. Çünkü aile sağlam olursa o ülkede sağlam olur” dedi.

“BOLU’YU YAŞANABİLİR EN GÜZEL KENT YAPACAĞIZ”

Konuşmasını Bolu’nun özelliklerinden bahsederek sonlandıran Başkan Yılmaz, “ Allah’ın doğal güzellikler açısından cömertçe bahşettiği bir alan. Her halde Bolu kadar güzel bir coğrafyaya sahip bir il yoktur. Allah böyle güzel bir ilde Belediye Başkanlığı yapmamızı nasip etti. İnşallah bu coğrafya ile uyumlu kenti hep beraber inşa edeceğiz. Yaşanabilir kentler içerisinde zaten iyi bir kentiz biz en iyisi yapacağız inşallah” dedi.

EMİNE DAVARCIOĞLU VE HASAN KANCA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü sunucu Esra Erol’da 17 Mart 2012 tarihinde kendisinin de katılımıyla Bolu’da açılışı yapılan Umut Evi ile ilgili görüntüleri canlı yayında ekranlara yansıtarak Umut Evi’nin kurulmasında destek olarak katkılarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve hayırsever işadamı Hasan Kanca’ya teşekkür ederek şükranlarını sundu.

ESRA EROL BOLULULARA SESLENDİ

Canlı yayın da Bolululara da seslenen Erol, “Bolu’da kapısını çalabileceğiniz ve sizi sevgiyle kucaklayacak bir Umut Evi var. Hem hukuksal hem de psikolojik danışmanlık anlamında kapılarımız size sonuna kadar açık ve verdiğimiz hizmetinin her hangi bir bedeli yoktur. İnşallah kapıdan içeriye girdiğiniz zaman hayallerinize ve umutlarınıza tekrar kavuşmuş olursunuz” dedi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.