VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Onların eğlencesi farklıydı

1 Ocak 2013

Bolu’da yeni yılı sokakta kutlayan 50 kişilik grup, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Destina barın önünde ...

Bolu’da yeni yılı sokakta kutlayan 50 kişilik grup, İzzet Baysal Caddesi’nde bulunan Destina barın önünde trafiği keserek oyun havası eşliğinde çiftetelli oynadı.

  

Türkiye’nin dört bir yanında yeni yılı çeşitli eğlencelerle kutlayan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Bolu’da yeni yıla sokakta ‘merhaba’ diyen 50 kişilik bir grup, İzzet Baysal Caddesi’ni eğlence merkezine dönüştürdü.

HERKESİN EĞLENCESİ FARKLIYDI

Gençlerden oluşan grup 2013 yılına tezahüratlar eşliğinde girdikten sonra şehrin merkezinde bulunan bir barın önüne gitti. Herkes balonlarla süslenen barın içinde eğlenirken, 50 kişilik grup ise İzzet Baysal Caddesi’nde trafikte seyreden sürücüleri durdurup araçlardan oyun havası açtırdı. Daha sonra kendinden geçen gençler saatlerce çiftetelli oynadı. Trafiğin dakikalarca durduğu gecede sürücüler de gençlere kornalarla eşlik etti. Gençler, trafikte durarak kendilerine oyun havası açan sürücüye alkışlarla teşekkür ettiler.

Gençlerin çiftetelli oynadığı sırada trafikte bekleyen bir otomobil istop edince bir daha çalışmadı. Hemen sürücünün yardımına koşan gençler, yolda kalan otomobili iterek yeniden çalışmasını sağladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.