VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkandan anlamlı ve sert tepki

16 Ocak 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastanede yer olduğu halde ‘yer yok’ diyen Bolu Sağlık İl ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hastanede yer olduğu halde ‘yer yok’ diyen Bolu Sağlık İl Sekreteri Doktor Murat Özmen ve Bolu Hastaneler Birliği Yöneticisi, Uzmanı Doktor Abdullah Danışman’ı sert sözlerle eleştirdi.

HABER: AYŞEGÜL TOPCU  Bolu Gündem Gazetesi

Bolu Belediyesi'nin haftalık olarak devam ettirdiği hasta ziyaretlerinde doktorlar tarafından bir hastanın tedavisinin İzzet Baysal Devlet Hastanesi veya Köroğlu Ünitesi'nde devam edilmesine karar verildi. Belediye yetkilileri, hastane yetkililerinden hasta için yatak talep etti. Ancak hastaneden beklenmedik bir yanıt geldi. Hastanede yer olmadığı ve bunun için talebe olumlu yanıt veremeyeceklerini söylediler.

'HEPİMİZ HİZMET İÇİN VARIZ'

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kendisini ziyarete gelen Sağlık İl Sekreteri Murat Özmen ve Bolu Hastaneler Birliği Yöneticisi Uzmanı Dr. Abdullah Danışman'a konuyla ilgili sert tepki gösterdi. Başkan Yılmaz, “Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz. Bir hastanın tedavisi için hastanede yer olduğu halde bana yer yok diyorsunuz. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Hepimiz hizmet için varız. Bu insanlara hizmet etmek için bu makamlardayız. Siz birilerinin ağzıyla hareket ediyorsanız bende ona göre davranayım. Siz bana resmen posta koyuyorsunuz. Bana posta koyacak adam daha doğmadı” dedi.

 'HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN'

Alaaddin Yılmaz'ın bu tepkisi üzerine şok olan Murat Özmen, Abdullah Danışman'ın ağzını bıçak açmazken, Yılmaz sözlerine şöyle devam etti;

“Ben bu hizmetleri şahsım adına değil vatandaşım adına istiyorum. Hepimiz bu topluma hizmet etmek için varız ve uyum içinde çalışmalıyız. Eğer bize yardım etmeyecekseniz bende Kızılay'dan yardım isteyeceğim. Koskoca iki hastanede yer olmadığını söylemek o hastaya yapılan ihanettir. Herkes oturduğu koltuğun hakkını vermeli. Belediye Başkanı sizden ihtiyacı olan bir vatandaş için yatak istiyor siz de buna yok diyorsunuz. Hadi canım oradan. Ben bunda art niyet ararım. Eskiden nasıl hemen bulunuyordu. Şimdi ne oldu da talepler yerine getirilmez oldu. Herkes aklını başına alsın” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • bolu sever
    16 Ocak 2013 • 13:00
    helal olsun sana başkanım....
  • ömer faruk
    16 Ocak 2013 • 13:00
    Başkan adamsın.... Yanındayız. Yeni imparatorların(!) ayağı yere değmeli. Vatandaşa hizmet eden buyursun gelsin başımız üzerinde yeri var. Demirel Ecevit dönemi torpiller artık hayal olduğunu ağalar bilsin.
  • kılıçaslan
    17 Ocak 2013 • 13:00
    başkanı yürekten tebrik ediyorum... bunlar kaç kere geldiler kaç kere gittiler hala akıllanmadılar.. şimdi yine makam sarhoşluğundalar.. partinin acilen bir iç temizliğe ihtiyacı var.. işe yaramaz vekiller, bürokratlar.. hiçbiri sorumluluğunun bilincinde değil.. bunlar temizlenmeli artık partiden. acilenn..
  • hakan mert
    20 Ocak 2013 • 13:00
    bu kadar güzel senaryo yazan ve bunu kaleme alanlara oscar ödülü verilmeli bu yazıyı aklı başında olan bir kişi okusa ancak böyle bir yorumda bulunabilir.sayın başkan hüseyin ika nın gitmesinden ne kadar rahatsız olmuş anlaşılıyor yeni genel sekreterin çalışkan ve dürüst olmasından çok rahatsız olmuş anlaşılan. sayın başkan yukardaki senaryoyu o toplantıda bulunanlarla beraber canlı yayında söylesin bakalım .el insaf insanın hiç mi vicdanı sızlamaz ya sayın başkan derhal bu konunun aslını bir an önce basına açıklamalı. birde sayın başkan sağlık turizmi derneği kurulmasından rahatsız oldu herhalde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.