VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu oyunla şampiyonluk hayal...

17 Şubat 2013

   Boluspor kendi evinde Kartalspor’a 1-0 mağlup oldu. Rakiplerin puan kaybettiği haftada alınan bu mağlubiyet bütün ...

 Boluspor kendi evinde Kartalspor’a 1-0 mağlup oldu. Rakiplerin puan kaybettiği haftada alınan bu mağlubiyet bütün planları alt üst etti. Kötü oyun da buna eklenince zirve hesapları bir anda alt üst oldu.

 Deplasmanlarda önüne geçilmeyen ve rakiplerini deviren Boluspor’da iç saha sendromu yeniden başladı. Bu sezon kendi seyircisi önünde pek fazla yüzü gülmeyen kırmızı beyazlı ekibimiz, ilk iki yarışında rakiplerinin puan kaybettiği haftada fırsatı tepti. Kümede kalma mücadelesi veren Kartalspor’u ağırlayan Boluspor, daha maçın 3’ncü dakikasında İlhan Şahin’in golüyle geri düştü.

 KALEYE GİDEMEDİK

Golden sonra büyük şok yaşayan takım eşitliği sağlamak için saldırdı. Ancak ileride Djiehoua ve İskender etkili olamadı. Rakip yarı sahada top çeviren Boluspor, kaleye gidemedi. İyi kapanan Kartalspor savunması golcülerimize fırsat tanımadı. İlk 45 dakikalık bölümde net gol pozisyonuna giremeyen Boluspor, devreyi yenik kapattı. İkinci yarıda fark bekleniyordu ancak yine beklenen olmadı.

 BÜYÜK KAYIP

 Oğuz Çetin’in öğrencileri ikinci yarıya da hızlı başladı. İskender’in yerine Aydın’ı oyuna süren Oğuz Çetin, gol yollarında etkili olmaya çalıştı ancak başaramadı. Savunmanın ve orta sahanın dağıldığı karşılaşmada Kartalspor net pozisyonlar buldu. Ancak golcülerin gününde olmaması Boluspor’un işine yaradı. Boluspor, Çaykur Rizespor’un puan kaybettiği haftada büyük fırsatı geri çevirdi.

1 yorum yapılmış
  • mesut mesut
    17 Şubat 2013 • 13:00
    her sene aynı durum yazık boluspor taraftarına k.erciyes lider sahasında 100 kişi maç seyrediyor boluspor 6. sırada dün boluda araba çekecek yer bulamadım stad tıklım tıklım dolu sonuç 0 ! yazıklar olsun başkada birşey demiyomb
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.