VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'da sıcak toplantı...

20 Şubat 2013

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Çaykur Rizespor deplasmanı öncesinde futbolcularıyla özel bir toplantı yaptı. Başkan Abat ...

Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Çaykur Rizespor deplasmanı öncesinde futbolcularıyla özel bir toplantı yaptı. Başkan Abat oyuncularına, “Kartalspor maçında taraftarımızı ve beni çok üzdünüz. Size güvenen insanları mahcup etmeyin. Rize maçında kayıp istemiyorum” diyerek ültimatom verdi.

Boluspor kendi evinde Kartalspor’a 1-0 mağlubiyetin şokunu üzerinden atarken, Başkan Abdullah Abat, oyuncularıyla toplantı yaptı. Abat, toplantıya futbolcular dışında kimseyi almadı. Oyuncularına hem sitem eden hem de onlara güvendiğini ifade eden Abdullah Abat, “Kartalspor maçında taraftarımız çok üzüldü. Tribünleri dolduran binlerce kişiyi stattan boynu bükük gönderdik. Bunu telafi etmeliyiz. Sizlere sonuna kadar güveniyorum. Bu takımın başaramayacağı şey yok” dedi.

“HERŞEY SİZİN ELİNİZDE”

Boluspor Başkanı Abdullah Abat ayrıca, “Çaykur Rizespor zor deplasman. Ancak sizin deplasmanda kazandığınız başarıları herkes biliyor. Bu maçtan galip gelerek üzdüğünüz taraftarımıza muhteşem bir hediye vermek sizin elinizde” dediği ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.