VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Koyunlar internete düştü

20 Şubat 2013

Bilgisayar ve internetin en yaygın kullanıldığı illerden biri olan Bolu'da hayvancılık ile uğraşan köylüler koyunlarını ...

Bilgisayar ve internetin en yaygın kullanıldığı illerden biri olan Bolu'da hayvancılık ile uğraşan köylüler koyunlarını internet ortamından satışa sunuyor.

Haber: Abdullah Ceyhan

Teknolojinin hızla ilerlemesi ile birlikte günlük hayatın vazgeçilmezleri arasına giren bilgisayar ve internetin kullanım alanları her geçen gün artıyor. Özellikle sanal alışveriş siteleri ile birlkte, mağaza mağaza dolaşmak yerine bir tıkla alış veriş yapanların oranında da gözle görülür bir artış var. Bu potansiyeli fark eden Bolulu koyun yetiştiricileri, internetin nimetlerinden yararlanmaya başladı. Köylüler koyunları sanal ortamda satışa sundu. www. sahibinden.com isimli sitede yer alan ilanlarda koyunlarını satışa sunan bir çok çiftçinin ismine rastlamak mümkün. Özellikle Bolu'nun Göynük ve Mengen ilçeleri ile merkeze bağlı köylerde oturan hayvan yetiştiricileri teknolojiye ayak uydurarak satış yapıyor.

 2013'ÜN İLANLARI

Yeni yıl ile birlikte verilen ilanlarda göze çarpan en önemli detay ilanların son bir ay içinde verilmiş olması. Bolu Merkeze bağlı Yenisefa Köyü, Bolu Mengen'e bağlı İlyaslar Köyü ve Göynük' e bağlı Tekirler Köyü'nden verilen ilanların başlıkları da dikkat çekici.

 YANINDA KUZUSUYLA SATILIK

İlanlarda en dikkat çeken başlıklardan biri ise koyunların yanında kuzularında satılması. Mengen'e bağlı İlyaslar Köyü'nden verilen ilanda fiyat olarak 680 lira yazılı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.