VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

28 Şubat atmosferi sayılarını azalttı

28 Şubat 2013

İBDA-C lideri Salih İzzet Erdiş'in 28 Şubat süreci kapsamında tutuklanmasını protesto etmeye gelenlerin önceki yıllara ...

İBDA-C lideri Salih İzzet Erdiş'in 28 Şubat süreci kapsamında tutuklanmasını protesto etmeye gelenlerin önceki yıllara göre sayıca azalmaları gözlerden kaçmadı.

Bugün öğle saatlerinde Bolu'ya gelen yaklaşık 40 kişi, D-100 Karayolu Kuruçay mevkiinde bulunan Bolu F Tipi Cezaevi yolu üzerinde toplandı. Cezaevine 100 metre yaklaşma yasağı olduğu için , Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cezaevi yolu üzerinde barikat kurdu.

Çocuklarında kullanıldığı eylemde grup adına basın açıklaması yapan Tufan Ersöz, "Ak Parti iktidarı 28 Şubat'la hesaplaşmasının inandırıcılığını yitimiştir. 28 Şubat'la hesaplaşmak, hak ve hukuku gözetmeyen bütün yargı kararlarının bir an önce iptal edilmesini gerektirir. Salih Mirzabeyoğlu 28 Şubat sürecinde tutuklanmıştır. Telegram işkencesi ile Salih Mirzabeyoğlu Atlantik ötesinden gelen emirler doğrultusunda gayri ahlaki ve gayri insani bir çok saldırıya maruz kalmıştır. 28 Şubat sürecinde hukuksuzca tutuklananların hakları iade edilmedikçe halkımız 28 Şubat ile hesaplaşıyoruz edebiyatına inanmaz. AKP iktidarına son uyarımız; ya 28 Şubat'la hesaplaş, ya da bedel ödemeye hazırlan" dedi. Yapılan açıklamalarından ardından grup üyeleri geldikleri araçla geri döndü. Eylemde her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.