VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İzzet Baysal Vakfı TSO'yu ziyaret etti

4 Mart 2013

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri, 5 Mart İzzet Baysal'ı ...

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri, 5 Mart İzzet Baysal'ı Anma Günü vesilesiyle geldikleri Bolu'da Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettiler.

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyeti'ni Ticaret ve Sanayi Odası'nda Başkan Emin Semercioğlu, Başkan Yardımcıları Atila Çelikpençe ve Kemal Sert ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özkoparan ve Harun Savcı karşılayarak kabul etti. İzzet Baysal Vakıf Başkanı Ahmet Baysal, bu ziyaretin aslında geç kalmış bir ziyaret olduğunu söyleyerek, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni hizmet binasının üyelere, Bolu'ya ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

TSO'yu yeni binasında pırıl pırıl görmenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Ahmet Baysal, 'Ticaret Odamızın çalışmalarını gazete ve televizyonlardan memnuniyetle takip ediyorum. Allah bu güzelliklerin yanında manevi gücümüzü de eksik etmesin' dedi. İzzet Baysal isminin ülke genelinde yaygınlaşması için ilk defa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan Sosyal Sorumluluk Ödülü projesinden dolayı Oda Yönetimine teşekkür eden Ahmet Baysal, bu sene bu ödülün sekizincisinin verileceğini dile getirdi ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu güzel girişimini hiçbir zaman unutmayacaklarını belirtti. Ahmet Baysal sözlerine şöyle devam etti: 'Bu ödülü ulusala taşımak için TOBB'ye yazı yazdık. Rifat Hisarcıklıoğlu ile şahsen de iyi tanışırım. Projeye çok sıcak baktılar. Bunun için bir Ankara'da komisyon da kuruldu; ancak bazı yerlerde birtakım kıskançlıklar oldu, İzzet Baysal'ın ismiyle kendi hayırseverine ödül vermek istemeyenler çıktı; o nedenle proje ulusallaşamadı. Ama Ticaret ve Sanayi Odamız, bunlar yapmazsa biz yaparız dedi ve bu noktaya kadar geldi. Kendilerine müteşekkiriz.'

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve Vakıf Mütevelli Heyeti'nin ziyaretlerinin kendilerini onurlandırdığını söyleyen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Semercioğlu, 'Bizim liderimiz, önderimiz sizsiniz. Yeni jenerasyon olarak biz bu düsturdayız. Sizlerin gittiği yoldan gitmeyi kendimize şiar edindik. Önemli olan, bizim gibi düşünenlerin çok olmasıdır. Bolu'muzun geleceğinin parlak olması için hep beraber çaba sarf ediyoruz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizleri çok seviyoruz' ifadelerinde bulundu. Bolu'nun güncel sosyo-ekonomik durumu hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Emin Semercioğlu, Bolu'nun gelişmesi ve kalkınması için yapılması gerekenler hakkında düşüncelerini anlattı. Karacasu'nun önemine değinen Emin Semercioğlu, Bolu'nun gelecekte turizm ile ilgili beklentilerinden söz etti. Bolu'nun sanayi açısından teşvik edilen değil tercih edilen bir yer olarak niteleyen Emin Semercioğlu, bu nedenle , Bolu'nun doğasına ve yapısına uygun bir sanayi varlığı olduğunu belirtti. Emin Semercioğlu ayrıca, gelişmişlik açısından ilçelerin de kent merkezlerine yakın bir gelişmişliğe kavuşabilmesi için merkezi yönetim tarafından birtakım iyileştirme ve projeler yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaret sonunda TSO Başkanı Emin Semercioğlu tarafından Ahmet Baysal'a ziyaret anısına bir Köroğlu heykeli takdim edildi. İzzet Baysal Vakıf Mütevelli Heyeti'ne Oda hizmet binası gezdirilirken, Ahmet Baysal TSO özel defterini imzaladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.