VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Adaylığını resmen açıkladı

10 Mart 2013

Bolu Belediye eski Başkanı Yüksel Ceylan, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk ...

Bolu Belediye eski Başkanı Yüksel Ceylan, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Bolu Belediye eski Başkanı Yüksel Ceylan, 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olduğunu resmen açıkladı. Bolu İl Kültür Turizm Müdürlüğü Salonu'nda ki basın açıklamasına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu İl Teşlilatı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

UĞUR BÖCEĞİ KULLANDI

Burada yaptığı konuşmada CHP'lilere seslenen Ceylan aday olması halinde vaatlerinin neler olduğunu açıkladı. 5 bin gence istihdam sağlanacağını belirten Yüksel Ceylan , "Ulaşımı raylı sistemle çözeceğiz ve kendi elektriğini kendi üreten çevreci bir Bolu şehri oluşturacağız. Sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapılması konusunda kendime güveniyorum. Bu görevi daha iyi yapabileceğime inandığım için partimden yeniden aday adayı olmaya karar verdim. Önce parti içi bir görev alma yarışı var. Bu mücadelede; geçmiş tecrübemi, yeni projelerimi, kendimin ve partililerimin enerjisini ortaya koyuyorum” dedi. Salonda bulunan herkese dağıtılan ışıklı uğur böceği rozetinin takılmasını isteyen Yüksel Ceylan bu rozetin ne anlama geldiğini açıkladıktan sonra alkışlar eşliğinde konuşmasını bitirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.