VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ak Parti’deki çatlak mahkemede!

2 Nisan 2013

  ÖZEL HABER: Abdullah CEYHAN   Ak Parti Bolu İl Teşkilatı ile ilgili ortaya atılan bu iddia çok ses ...

ÖZEL HABER: Abdullah CEYHAN

Ak Parti Bolu İl Teşkilatı ile ilgili ortaya atılan bu iddia çok ses getirecek. İddiya göre, AK Parti Yönetim Kurulu üyesi iki partili, yerel bir gazetenin internet sitesine yapılan yorum nedeniyle mahkemelik oldu.

Şubat ayının başında Ak Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Ömer Faruk Deligöz’ün görevinden istifa etmesiyle birlikte gün yüzüne çıkan parti içi kutuplaşmalar derinleşmeye devam ediyor. Ak Parti kulislerinde konuşulan ve ortaya atılan yeni bir iddia ise daha önce yaşananları kanıtlar nitelikte. İddiaya göre, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tarakçı ile Ayşe Bozacı, yerel bir internet sitesinde yayınlanan habere yapılan yorum ile ilgili mahkemelik oldu. Adli makamlara yansıdığı iddia edilen olay, parti içerisinde yaşanan kutuplaşmanın ne boyutlara ulaştığını gözler önüne seriyor.

Mesajı mahkeme çözecek!

İddiaya göre olay şöyle gelişti; Yerel bir gazetenin yaptığı habere tekzip metni gönderilmesinin ardından metnin altına “Yakışıksız” ismiyle gönderilen yorumu hakaret olarak kabul eden Ayşe Bozacı, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı, yorum içeriğinde hakaret bulunduğu iddiasıyla yerel gazeteden yorum yapan kişinin IP numarasını istedi. Yapılan inceleme sonucu IP adresinin sürpriz bir isme ait olduğu ortaya çıktı. Soruşturma sonucunda IP adresinin Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Tarakçı’ya ait olduğu öğrenildi. İki isim yaşanan olaylar nedeniyle mahkemelik oldu. Ömer Sayın’a yakınlığı ile bilinen Ayşe Bozacı ile Ali Ercoşkun’a yakınlığı ile bilinen Sedat Tarakçı arasında yaşanan bu gerilim parti içindeki kutuplaşmaları gün yüzüne çıkardı. İddia edilen davanın nasıl sonuçlanacağı ve Ak Parti cephesinden nasıl bir açıklama yapılacağı ise merakla bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.