VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yangının da üstesinden geldiler!

6 Nisan 2013

Bolu’da Kıbrısçıklı işadamı Süreyya Kocadağ tarafından kurulan Kocadağ Metal Saç ve Demir sanayi firmasının işçilerine ...

Bolu’da Kıbrısçıklı işadamı Süreyya Kocadağ tarafından kurulan Kocadağ Metal Saç ve Demir sanayi firmasının işçilerine yangın tüpü kullanımıyla ilgili eğitim verildi. Eğitimin ardından yapılan yangın tatbikatında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber: Murat ÇELİK

Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Kocadağ Metal işletmesinin işçilerine yangın tüpünün kullanımı, süresi ve yangın çıktığında nasıl müdahale edilmesi konusunda eğitim verildi. 20 işçinin katıldığı eğitimde uzman kişi, herhangi bir yangın çıktığında ne yapılması gerektiği ve yangının neden kaynaklandığının çok önemli olduğunu vurguladı. Gaz türü yangınlar ve patlama sonucu meydana gelen sıvı türü yangınlarda farklı yöntemler kullanıldığı anlatılırken, demir ustaları da eğitimi pür dikkatle dinledi. Daha sonra işyeri önünde küçük bir yangın çıkarılarak eğitimin uygulaması yapıldı. Kocadağ Metal firmasının çalışanları sırayla yangına müdahale etti. Ellerinde yangın tüpleriyle alevlere doğru koşan işçiler, kısa sürede yangını söndürdü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.