VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yine hüsran, yine göz yaşı

14 Nisan 2013

Boluspor kendi sahasında kaybetme alışkanlığını devam ettirdi. Kritik Şanlıurfaspor  maçını değerlendiremeyen kırmızı beyazlı ekip, kendi ...

Boluspor kendi sahasında kaybetme alışkanlığını devam ettirdi. Kritik Şanlıurfaspor  maçını değerlendiremeyen kırmızı beyazlı ekip, kendi sahasında  1-0 yenildi.

Boluspor kendi sahasında oynadığı maçları kaybetmeye devam ediyor. Haftalardır şeytanın bacağını kıramayan kırmızı beyazlı ekip Şanlıurfaspor karşısında sergilediği performans nedeniyle taraftarı adeta çıldırdırttı. Şanlıurfaspor’a yenilen Boluspor, Play- off umutlarını iyice yitirmeye başladı. Mücadelenin 36. dakikasında Ibrahim Teteh Bangura, Şanlıurfaspor'a üstünlüğü getiren isim oldu. Taraftarlar maç sonunda yönetim ve Oğuz Çetin’i istifaya davet etti.

MAÇIN ARDINDAN

Maçın ardından açıklamalarda bulununan Boluspor teknik direktörü Oğuz Çetin suçu taraftarlara attı. Çetin , " İçersinde oynadığımız maçlarda sizin karşınıza sürekli puan kaybeden bir hoca olarak çıkmayı hoş değil. Geçen haftalarda olduğu gibi kolay gel yedik. Maçlarda yenilmemek için gol atmamız gerekiyor. Sezon başında gol yollarında etkili olamıyoruz. Pozisyon yaratıyoruz ancak sonuca ulaşmıyoruz. Boluspor her sene süper lig hedefini taşıyan bir camia. Play-off’a oynayan takımların 5 puan gerisinde kaldık. Bundan sonraki maçları kazanarak rakiplerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.

TARAFTARA SALLADI

Tribünlerden gelen istifa tezahüratlarıyla ilgili olarak ilginç sözlere imza atan Oğuz Çetin“Taraftarlardan gelen istifa tepkilerini doğal karşılıyorum. Boluspor’un hedefi her zaman süper ligdir. Onlara bu konuda söyleyecek bir şeyim yok. Ancak Bolu’nun hedefi varsa hedefe hep birlikte yürümek gerekiyor. Maçlar 90 dakika. 35. dakikada yenen golden sonra daha fazla destek olunabilirdi. Gönül ister ki 90 dakika taraftarımız destek olsaydı. Ancak bunu göremedik. Gelinen durumu yönetim kurulu ile oturup konuşacağız. Ancak İstifa etmeyi düşünmüyorum” dedi.

1 yorum yapılmış
  • TARAFTAR
    13 Nisan 2013 • 11:00
    ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.