VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kent merkezi trafiği rahatlıyor

14 Nisan 2013

Bolu Belediyesi'nin yaptığı kaldırım ve asfaltlama çalışmaları sonrasında bir süreden bu yana trafiğe kapalı olan ...

Bolu Belediyesi'nin yaptığı kaldırım ve asfaltlama çalışmaları sonrasında bir süreden bu yana trafiğe kapalı olan Cumhuriyet Caddesi, İzzet Baysal Caddesi ve Postane Caddesi'ni birleştiren bağlantı yolu 15 Nisan Pazartesi günü  (bugün) hizmete açılıyor.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın 15 Nisan'da bitirilmesi için müteahhit firma yetkilisine talimat verdiği kentin en kritik noktası için sona gelindi. Bolu Belediyesi tarafından trafiğe kapatılan ve yeni bir görünüme kavuşturulan İzzet Baysal Caddesi'ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Caddesi'nde başlayan üst yapı çalışmalarının ardından PTT Caddesi'ndeki çalışmalarda tamamlandı. Çalışmalar sırasında yaşanan trafik sorunu ise bağlantı yolunun bitirilmesiyle son bulacak. İzzet Baysal Caddesinin, Cumhuriyet Caddesi ile PTT Caddesi'ni birleştiren bağlantı yolu 15 Nisan Pazartesi günü trafiğe açılıyor. Çalışmaların son sürat devam ettiği caddede, işçiler bağlantı noktasının araç trafiği nedeniyle bozulmaması için cila çalışması yaptı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan üstlenici firma yetkilisi Hasan Yorulmaz, "Caddenin bu bölümünde cilalama çalışması yaptık. Bu kısım diğer bağlantı yollarıyla birlikte bir bütünlük arz ediyor. Pazartesi günü bu yolu trafiğe açılacak. Araç geçişi sırasında her hangi bir bozulma yaşanmaması için çalışmalarımız titizlikle devam ediyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.