VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Caner Güngör'den açık destek...

29 Nisan 2013

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör, zor günler geçiren Boluspor ...

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Bolu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Caner Güngör, zor günler geçiren Boluspor üzerine bir yazı kaleme aldı. Mayıs ayında yapılacak kongre öncesinde mevcut Başkan Abdullah Abat’a açık destek verdi.

SONUNA KADAR ABDULLAH ABAT

Malumunuz olduğu üzere uzun bir süredir Boluspor ile ilgili yazı yazmıyorum. Sebep şu ki yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Yani Boluspor’da ne İsa’ya yaranırsın ne de Musa’ya. O sebeple siyaset yazmaktan daha zordur Boluspor’u yazmak.

Hele ki kulüp başkanı canından dişinden kardeşin, abin, arkadaşın oldu mu daha zor. Gün gelir kan kusarsın da kızılcık şerbeti içtim dersin.

Evet Abdullah Abat bizim kuşağın yetiştirdiği önemli isimlerden biri. İyi niyetinden kimsenin şüphesi olmaz. Adamlığı 10 numaradır. Taş yer haram yemez. Öyle çakma Müslümanlardan değildir. Ona buna yaranayım diye paçaları yarıya kadar sıvayıp da namaz kılmaz.

Herkesi kendi gibi adam bilir… Amaaa işin şekli hiçte öyle değildir. Etiket olsun diye yönetime girip etiket peşinde koşanları kendi gibi zanneder.

NEDEN ?

İyi niyetten…

Her neyse fazla deşelemenin sebebi yok. Daha düne kadar toplumda adam yerine koyulmayıp Boluspor yönetimine girince kendini ADAM zanneden zatı zevatlara rağmen adam gibi adamdır Abdullah Abat. İyi niyetidir çoğu zaman onu tökezleten.

Belki kendisi de bilir bu dalkavukları ama dengeleri korumak adına ses çıkarmaz. Tıpkı çoğu zaman bizim yaptığımız gibi.

Tüm iyi niyetleriyle de başkan olmuştur Boluspor’a…

Kıldığı her namazın ardından Boluspor’un başarısı içinde dua etmiştir.

Amaaaa olmayınca olmuyor işte…

Elbet bir gün olacak. O güneş bir gün bizim içinde doğacak. Belki yarın belki yarından da yakın.. Ama kesinlikle doğacak o güneş bizim için.

Yola çıktığımız adamları bugüne kadar satmadık. Bu saatten sonra da satmayız. Gazeteci, cemiyet başkanı Caner Güngör bir tarafa vatandaş Caner Güngör bir tarafa. Senin için kan kusarız kızılcık şerbeti içtik deriz.

Vatandaş Caner Güngör olarak Abdullah Abat’ı Mayıs ayında yapılacak kongrede sonuna kadar destekliyorum. Karşısında babamda aday olsa Abdullah Abat diyorum…

Haydi Abdullah başkan yine yeniden… Bu takımı süper lige çıkaracak olan başkan sensin.

Allah yolunu açık etsin.

Şayet varsa düdüğüne güvenen borazancı başı…

Haydi eyvallah…..

3 yorum yapılmış
  • Sedat
    28 Nisan 2013 • 11:00
    Her sene iki hoca onbeş transfer yaparsan bu işler boş işler olan bolu nun milyonlarına oluyor eğer birde düşersek bir daha ömrübillah cıkamayız
  • cuneyt
    28 Nisan 2013 • 11:00
    bence boluki spor medyasınında değişmesi lazım .
  • Yaren14
    28 Nisan 2013 • 11:00
    Ne güzelde reklam yapmışsın öyle yeni seçim öncesi. İyi pazarlamışsın başkanı. İşte Boluspor bu yüzden dipleri oynuyor. başarısız olanı kaşı saçı güzel diye desteklediğiniz için. kardeşim bu adam başarısız oldu hem de her alanda. kurumsallaşma, başarı ve en son gönderdiği adamları geri çağırmakla vasıfsız olduğunu gösterdi. bırakın bu ayakları yalakalık yapmadan işinizi yapın. bu taraftar neyin ne olduğunu görüyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.