VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

106 Yaşındaki Emine nine'den Özçimen'e vefa ziyareti

16 Mayıs 2013

    Anneler Günü münasebetiyle kendisini ziyarete gelen Bolu Valisi İbrahim Özçimen'i rüyasında gören 106 yaşındaki Emine ...

Anneler Günü münasebetiyle kendisini ziyarete gelen Bolu Valisi İbrahim Özçimen'i rüyasında gören 106 yaşındaki Emine Bayraktar da Özçimen'i makamında ziyaret etti.

Doktor kontrolü için Yeniçağa ilçesinden Bolu merkeze gelen Bayraktar, daha önce kendisini ziyaret eden Bolu Valisi'ni ziyaret etti. Ziyarete Yeniçağa Ayışığı Derneği Başkanı Fatma Erbil, Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık katıldı. Bayraktar'ı kapıda karşılayarak elini öpen Özçimen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Bayraktar'ın sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı. Kendisi ile ilgilendiği için Özçimen'e sarılan Bayraktar, "Ben seni rüyamda gördüm. Çok iyi yerlerdeydin evladım." dedi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Anneler Günü dolayısıyla Yeniçağa ilçesinde yaşayan 106 yaşındaki Emine Bayraktar'ı ziyaret etmiş ve sağlık durumu hakkında bilgiler alarak muayenelerinin yapılması için talimat vermişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.