VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu bu soruyu cevaplıyor

31 Mayıs 2013

    Göreve kısa bir süre önce gelen ,dur durak bilmeden etkinlikten etkinliğe koşan Ak Parti İl ...

Göreve kısa bir süre önce gelen ,dur durak bilmeden etkinlikten etkinliğe koşan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve ekibi, Yerel Yönetimlerde “Halkın Katılımı İlkesi” gereğince İzzet Baysal Caddesi’nde kurdukları stant ile sosyal medya üzerinden halkın nabzını tutuyor.

Geçtiğimiz hafta “Futbola 1’iz bırak” sloganı ile yola çıkarak, 4 grup ve 16 takımdan oluşan futbol turnuvasının sonra, daha önce hiçbir teşkilatın yapmadığı bir projeye imza atıyor. İzzet Baysal Caddesi’nde kurulan stantla, caddeden geçen vatandaşlara “Başkan Ben Olsam?” diye soran Sönmezel ve ekibi, yaklaşan yerel seçimler öncesi Boluluların nabzını tutuyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın genç ve başarılı başkanı Taha Furkan Sönmezel, ekibi ile birlikte gerçekleştirdiği son çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sönmezel, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kura çelişlerini geçtiğimiz hafta AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun’un gerçekleştirdiği ve 4 Grup ve 16 takımlı futbol turnuvasında final günü geldi. Yoğun bir maç trafiğinin olduğu haftanın ardından final, 1 Haziran Cumartesi günü, saat 18.00’da Karaçayır Boluspor antrenman sahasında yapılacak. Bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız, Bolulu gençlerin bir araya gelerek kaynaşması, sporu sevmelerini ve futbolun sadece bir spor dalından ibaret olduğunu herkese göstermekti. Bu turnuvada emeği geçen başta Gençlik Kolları İl Sosyal İşler Başkanı Emre Sarıer’e ve herkese teşekkür ediyorum.

“BAŞKAN BEN OLSAM?”

AK Parti olarak, Yerel Yönetimlerde “Halkın Katılımı İlkesi” gereğince bu çalışmayı Bolu’da hayata geçirdik. İzzet Baysal Caddesi’nde açtığımız stant ile Bolulu vatandaşlarımızın nabzını tutmayı hedefleyerek, bir bilgi bankası oluşturacağız. Ortaya çıkan yeni fikirleri ve varsa eksikliklerimizi İl Başkanımız Sayın Ömer Sayın ile Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a ileterek, yaşadığımız şehrimize küçükte olsa bir katkı sağlamayı hedefliyoruz. Yaklaşık 1 ay boyunca hem sahada hem de sosyal medya üzerinden bu çalışmalarımız devam edecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.