VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eylemler Tanju Özcan'a patladı

3 Haziran 2013

        Bolu'da İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'nda eylem yapan göstericilere destek vermek amacıyla Cumartesi günü yapılan yürüyüşte ...

 

Bolu'da İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'nda eylem yapan göstericilere destek vermek amacıyla Cumartesi günü yapılan yürüyüşte Belediye Meydanı'nda çalışmalar yapan Müteahhit Hasan Yorulmaz, 60 bin TL zararı olduğunu söyleyerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan davacı olacağını ifade etti.

Park Kafe'de basın toplantısı düzenleyen Yorulmaz İnşaat firmasının sahibi Hasan Yorulmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın telefon mesajlarıyla halkı tahrik edip çağırdığı ve yürüyüşte çalışma alanında çok sayıda zararın sorumlusunu kendisi olduğunu belirterek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunacağın söyledi. Yorulmaz, "Yaşanan toplumsal olaylarda

Bolu'da ne yapıldığını bilmiyoruz. Bizler çalışanız. Çalışan olmamıza rağmen telefonumuza bazı mesajlar aldık. Tanju Özcan diye bir arkadaşımız ne hikmetse bize mesaj atmış. İnsanları eyleme tepkilerini göstermek adına çağrıda bulunmuş. Tepkilerinde haklı olabilirler ama bu bizlere zarar verme hakkını doğurmaz. Böyle bir halkları olduğuna inanmıyorum. Kent meydanı projesinde kullandığımız taşlar parçalandı. İnşaat alanını çevirdiğimiz saçlar param parça etti. Bu nasıl hak arama mücadelesidir. Kendilerini halkçı olarak ilan edenler bu nasıl halkçılık. Halka neden zarar veriyorlar. Bizim zararlarımızı kim karşılayacak. Valilik'e ve emniyet müdürlüğüne dilekçe verdik. CHP Milletvekili Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulunduk. Zararımızı tazmin edeceğiz" dedi.

Hasan Yorulmaz ayrıca, "Çok ciddi zararlarım var. Suç duyurusunda bulunacağım. Cep telefonu mesajları duruyor. Belediye ile alakamız yok. Türkiye'nin her yerinde iş yapıyoruz. Halka bu kadar zulüm edilmez. Emniyet şuana kadar bizi koruyamadı. Bu işleri kim organize diyorsa ben onun hakkında şikayet edeceğim. Kendisinin mesajları var. Kamera kayıtlarında mutlaka yapanlar vardır. Ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.