VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Milli içki dağıttılar

4 Haziran 2013

    Ak Parti İl Gençlik Kolları üyesi gençler, Bolu Halk Pazarı'nda üzerinde 'Milli İçkimiz Ayrandır' yazısı ...

Ak Parti İl Gençlik Kolları üyesi gençler, Bolu Halk Pazarı'nda üzerinde 'Milli İçkimiz Ayrandır' yazısı bulunan 1000 adet ayran dağıttı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören ayranlar kısa sürede tükendi.

Başbakan Erdoğan’ın alkol teşvikini eleştirerek 'Bizim milli içkimiz ayrandır' demesinin ardından AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları da Başbakan Erdoğan'ın sözünden yola çıkarak ayran dağıtımı gerçekleştirdi. Pazaryerine İl Gençlik Kolları üyeleri tarafından araçla getirilen ve üzerilerinde 'Milli İçkimiz Ayrandır' yazılı etiketler bulunan 1000 adet ayran, vatandaşların ilgisiyle çok kısa sürede tükendi.

Halkın ilgisinden dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Milli İçkimiz Ayrandır' söylemine destek vermek için bugün bizler de İl Gençlik Kolları olarak 1000 adet ayran dağıttık. Herkesin bildiği gibi, kötülüklerin anası olan alkol teşviki o kadar abartılı bir boyuta dönüştü ki, bütün sokaklarda boy boy tabelaları ve afişleri süslüyor, alkolün çok faydalı bir şeymiş imajı veriliyordu, bu çok yanlış bir durum. Bizlerin milli içkisi ayrandır. Hem sağlıklı hem de zararsız.” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.