VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

En güzel hediye Kızılay'da

16 Haziran 2013

      Kızılay Bolu Şubesi Babalar Gününü unutmayarak İzzet Baysal Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Kızılay Başkanı ...

Kızılay Bolu Şubesi Babalar Gününü unutmayarak İzzet Baysal Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Kızılay Başkanı Hüseyin İka, yaşlılarla kahvaltı yaptıktan sonra sohbet etti.

Sosyal sorumluluk projelerine devam eden Kızılay Bolu Şubesi, anneler gününde nsonra babaları da unutmadı. İzzet Baysal Huzurevi’ndeki yaşlılarla Gaye Otel’de bir araya gelen Kızılay Bolu Şubesi, yaşlılara moral verdi. Kızılay Kadın Kolları Başkanı Hatice Aykaç yaptığı açılış konuşmasında, babaların iyiliğin, fedakarlığın ve koşulsuz sevginin örneği olduğunu söyledi. Aykaç, “Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır. Türk Kızılayında görevli yüzlerce gönüllümüz de insanlık için çalışarak ne kadar hayırlı evlatlar olduklarını gösterdiler” dedi.

Kızılay Başkanı Hüseyin İka ve Kızılay gönüllüleri ile kahvaltı eden babalar, aldıkları hediyeler ile de duygusal anlar yaşadı. Babalar Gününü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşayan huzurevi sakinleri kahvaltının ardından Hüseyin İka ile sohbet etti.

Kızılayın sosyal sorumluluk üstelen bir kuruluş olduğunu hatırlatan Hüseyin İka, “Kızılay sadece afetlerde vatandaşın yardımına koşan bir kuruluş değil. Kızılay sosyal sorumluluk anlamında da Türkiye’nin önemli kuruluşları arasında yer alıyor. Anneler gününde olduğu gibi şimdi de babalarımızla bir araya geldi. Huzurevinde kalan yaşlılarımıza bir nebze olsun moral depolamak bizleri çok mutlu etti” diye konuştu.

Kaynak: www.medyabolu.com

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    16 Haziran 2013 • 11:00
    bolunun efendi cocuğu hüseyin bey.harcıyorlar sahip cıkalım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.