VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bunun adı katliam...

20 Haziran 2013

Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu ilçesini birbirine bağlayan karayolunun genişletilmesi için başlatılan çalışmalar sırasında çok ...

Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu ilçesini birbirine bağlayan karayolunun genişletilmesi için başlatılan çalışmalar sırasında çok sayıda çam ağacı kesildi.

Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu ilçesini birbirine bağlayan karayolunun genişletilmesi için başlatılan çalışmalar sırasında çok sayıda çam ağacı kesildi. İki yıl önce yenilenen 14 kilometrelik yolda keskin virajlar ve dik rampalar ulaşımda sorunlar yaşatınca yetkili birimler harekete geçti.

Çok sayıda iş makinesi, keskin virajları ve dik rampaları düzeltmeye başladı. Yol genişletme çalışmalarından sonra Abant'tan Mudurnu ilçesine giden yolun çift şerit olacağı öğrenilirken, orman işçileri Orman İşletme Müdürlüğü tarafından damgalanan çam ağaçlarını kesmeye başladı. Kesilen yüzlerce ağaç boş alanlara taşınırken, işçiler tarafından budanarak istiflenmeye başladı.

Çalışma alanında gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, "Yol kenarlarında kalan bazı ağaçları yerinden söktük. Ağaç kesimi söz konusu değil" dediler.

2 yorum yapılmış
  • muhtar
    19 Haziran 2013 • 11:00
    yol yapılmayacakmı ve yol için ilk defamı ağaç kesiliyor
  • mudceli
    19 Haziran 2013 • 11:00
    (Bolu-Mudurnu)Ayrımı -Abant Gölü Yolu 1. Projesinin keyfiyetle değiştirilerek tekrardan zengin toprak sahipleri tarafından 2. Proje yaptırıldığını ve bu 2.projenin Mudurnu Çepni Köyü ve Alpağut Köyü yol güzergahında arazisinden yol geçecek köy halkını mağdur bıraktığını, bu duruma yetkili makamlara itiraz eden köy halkının basit gerekçe ile sıvıştırılarak ilgisiz kalındığını köy halkının çaresiz bırakıldığını biliyormuydunuz ? Arazisinden yol geçecek köy halkına sorabilirsiniz. ZENGİN DAĞLAR AŞMIŞ GARİBAN DÜZ YOLDA ŞAŞMIŞ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.