VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Eğlencenin merkezi

20 Haziran 2013

Geçtiğimiz hafta Highway'de hizmete giren Highland Lunaparkı daha ilk haftasında alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerin yoğun ...

Geçtiğimiz hafta Highway'de hizmete giren Highland Lunaparkı daha ilk haftasında alışveriş merkezine gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çocukları ile birlikte Highway'e gelen aileler lunaparkta keyifli dakikalar geçiriyor.

Bölgenin en büyük lunaparkı Highland, Highway Outlet Alıveriş Merkezinde açıldı. 12 oyuncağın bulunduğu lunaparkta Mouse Couster, Çarpışan Arabalar, Atlı Karınca, Gondol, Discovery, Kanguru, Su Topu, Trambolin gibi birçok oyuncak bulunuyor. Alışveriş için Highway'e gelen aileler bir yandan mağazaları gezerken bir yandan da çocukları ile gönüllerince lunaparkta eğleniyor. Modern ve güvenli görünümü ile binlerce kişinin ziyaret ettiği Highland, yaz boyunca gece 01.00'e kadar hizmetinizde olacak.

YÖNETİM MUTLU

Highland'in açılışının ardından bir açıklama yapan Bolu Dağı A.Ş Genel Müdürü Hasan Umur, 'Bölgenin en büyük lunaparkını alışveriş merkezimiz için kurduk. Bu modern lunapark henüz 1 haftadır açık olmasına rağmen ziyaretçilerimizin gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu etti. Aileler çocukları ile birlikte keyifli vakit geçiriyorlar. İlk günden beri hedefimiz Mutlu Yaşam Merkezi olmak idi ve şimdi açtığımız her birimle adım adım bu hedefe ulaşıyoruz. Highway Outlet siz ziyaretçilerimiz için yaşam merkezi olmaya devam ediyor' dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.