VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Belediye Başkanı acımadı

5 Temmuz 2013

Bolu’da bir taksi durağında 6 taksinin kaydının bulunmadığı ve bir kişiye ait toplam 5 tane ...

Bolu’da bir taksi durağında 6 taksinin kaydının bulunmadığı ve bir kişiye ait toplam 5 tane de taksi olduğunu öğrendikten sonra buna göz yuman belediye yetkilileri hakkında soruşturma açıldığını söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Belediyede bilmeyen yokmuş meğer. Benim yetkililerim de buna göz yummuş” dedi.

Haber: Ebru EYVAZOĞLU

Bolu’da bir mahallede hizmet veren taksi durağında kayıtlı bulunan 3 taksi olduğu ancak durakta toplam taksi sayısının 9 olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ayrıca tek bir kişiye ait toplam 5 taksi olduğunun tespit edildiğini, hem taksi durağı hem de buna göz yuman belediyeciler hakkında soruşturma açıldığını belirtti. Bolu’da kaçak taksiye müsaade etmeyeceklerini ve Bolu Belediyesine kayıtlı olmayan hiçbir taksinin ulaşıma çıkamayacağını belirten Başkan Yılmaz, bu konudaki düzenleme için çok hassas davrandıklarını sözlerin ekledi.

"BU AYIBIN SAHİBİYİM"

Bolu’da toplam 35 Taksi Durağında 195 taksi bulunduğunu bundan 184’ünün kayıtlı olduğunu ver hepsinin kayıtlı hale getirileceğini belirten Başkan Yılmaz, “Herkes tek bir ticari taksi çalıştırabilir. Bolu’da bir mahallemizdeki taksi durağında 3 tane taksi yazılı. Ama 9 tane taksi çalışıyor. Aynı adama ait 5 tane taksi var. 5 liraya heryere taşıyor. Ben böyle bir sıkıntıyı dün öğrendim. Belediyede bilmeyen yokmuş meğer. Benim yetkililerim de buna göz yummuş. Bu tabi benim ayıbım. Meclis bir sistem kurar ve ona uyulur. Biz yeni bir ssitem kurduk derken Belediye içindeki yetkililerimiz de bunu çar çur etmiştir. Bununla ilgili soruşturma açıldı” dedi. Buna göz yuman belediye yetkilileri için de soruşturma açıldığını dile getiren Başkan Yılmaz, “Bu ayıp benim. Ben ayıbımın sahibiyim. Soruşturma zaten başladı. Bir sistem varken, bu sistemin dışında hareket etme hakkı ne benim ne de belediyeden başka birinin var. Ben dırtımda bir kamburla yaşamadım” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.