VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU RAMAZAN GÖNÜLLERİ KIZILAY İLE KAZANIN

10 Temmuz 2013

Kızılay Bolu Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin İka, KİPA'da açtıkları standlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardımda ...

Kızılay Bolu Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin İka, KİPA'da açtıkları standlarda ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardımda bulunmak isteyen vatandaşların 19.90 TL, 29.90 TL ve 39.90 TL'lik paketleri alıp Kızılay'a bağışta bulunabileceklerini söyledi.

 Türk Kızılayı Bolu Şubesi iyiliğin doruğa ulaştığı Ramazan ayı içinde faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Hiç kimsenin aç ve açıkta kalmaması için Kızılay gönüllüleri, KİPA mağazasında stand açarak "Ramazan Gıda Paketi Kampanyası" na destek sağlıyor. KİPA mağazasına alışverişe gidenler ihtiyaç sahipleri için bağışta bulunmak istedikleri takdirde 19.90 TL, 29.90 TL ve 39.90 TL lik gıda paketlerinden alarak, Kızılay standına bağışta bulunabilmekte. Bağışı alınan gıda paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmakta. Ayrıca tüm GSM operatörlerinden 2868’e atılan boş bir SMS ile de 5 TL’lik bağış yapılabilmekte.

Ramazan ayı boyunca çeşitli dernek ve kurumların iftar etkinliklerine de her türlü desteğin sağlandığını ifade eden Dr.Hüseyin İka, "İlimiz halkının hayırsever yaklaşımları her zaman bizleri farklı kılmıştır. Bu ay içinde yapacağımız gıda paketleri yardımı ile dört kişilik bir ailenin bir aylık mutfak ihtiyaçları karşılanabilmektedir. Yardımlarımızın dağıtımında son derece özenli hareket edilmektedir. Toplum lideri kabul ettiğimiz mahalle ve köy muhtarlarımızla büyük bir uyum ve işbirliği içinde bu yardımların dağıtımını planlamaktayız. Bu ay bin gıda kolisi dağıtımı planlıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın muhtarlıklarına başvuru yapmasını bekliyoruz. Ayrıca bayram öncesi giyim eşyası dağıtımı konusunda da destek sağlanacaktır. Arzumuz İlimizde kimsenin aç ve açıkta kalmamasıdır. Yardımı ve hayırı görev kabul eden tüm dernek ve kurumlarla da işbirliğimiz devam etmektedir" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.