VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCEAYAN HEM UMUT VERDİ HEM DE GERÇEĞİ SÖYLEDİ

10 Temmuz 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Ligde 10 tane iddialı takım var. Bizde o takımlardan biriyiz. Her ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Ligde 10 tane iddialı takım var. Bizde o takımlardan biriyiz. Her zaman favori gösteriliyoruz ama her takımın düşme ihtimali var. Dış transfer konusunda iki oyuncu ile görüşüyoruz” dedi.

Senegal'den gelen bir futbolcunun da kampa katılacağını ifade eden Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Kampta denenmek üzere iki Senegalli futbolcu olacak. Santrfor mevkisinde oynayan iki oyuncuyu deneyeceğiz. Beğenirsek bunlardan biriyle anlaşma yaparak, yabancı transferimizi tamamlamış olacağız. Ayrıca dış transfer konusunda iki oyuncu ile görüşüyoruz. İsimleri anlaşmaya vardığımız zaman belli olacak” diye konuştu.

“HER TAKIMIN DÜŞME İHTİMALİ VAR”

İnceayan, dört takımın düşmesinin ligi daha zor hale getirdiğini anlatarak, "Dört takımın düşmesi' demek, her takımın düşme ihtimalinin olduğu bir lig haline geldi. Onun için çok temkinli ve akıllı olmamız gerek. Şu anki hedefimiz ilk altı. İlk altıdan sonra her şey olabilir. Bir yerde sakin ve sabırlı olmak gerek. 'Ligler başlamadan, takımı görmeden bu ligin favorisiyiz' diyemiyoruz. Şu an ligde 10 takım iddialı, biz de bu takımlar arasında yer alıyoruz" şeklinde konuştu.

“BOLU’DA OYNANMA TEKLİFİ UYGUN GÖRÜLMEDİ”

Fenerbahçe ile de hazırlık maçı yapacaklarını anımsatan İnceayan, şunları dile getirdi:

"Düzce Fenerbahçeliler Derneği ve Düzce'nin ileri gelenleri, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'dan hazırlık maçının Düzce'de oynanmasını istemiş. Aziz Yıldırım da kabul etmiş. Biz de Bolu'da da bir hazırlık maçı yapılması için Fenerbahçe yönetimiyle görüşme yaptık. Fenerbahçe'nin programının dolu olması nedeniyle teklifimiz kabul edilmedi ama Düzce'de oynanacak hazırlık maçının hasılatı Düzce ile yarı yarıya.”

1 yorum yapılmış
  • Caner GÖREN
    9 Temmuz 2013 • 11:00
    Madem,ki BOLUSPOR olarak bizim teklifimiz kabul görmüyor o halde neden siz Fenerbahçe,nin teklifini kabul ediyorsunuz Eyy Yönetim ! Herşey para değil, biz maçın hasılatına düşecek kadar aciz bir Kulüp değiliz.. İnceayan,ın dini imanı paradır, bunu açıkça belli etti !!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.