VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AB'DEN 17 PROJEYE 961 BİN 775 EURO HİBE

15 Temmuz 2013

  Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul ile kurumların ...

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul ile kurumların 17 projesini kabul ederken, 738 kişinin yararlanacağı projeler için 961 bin 775 euro hibe edildi.

AB Eğitim ve Gençlik Programları Başkanlığı'na sunulan başvuruların değerlendirilmesi sonucu bu yıl içerisinde Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı okul ile kurumların 17 projesi kabul edildi. 17 projeden 738 kişi faydalanırken, 961 bin 775 euro hibe almaya hak kazanıldı. Değerlendirmeler sonucu Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü, Yeniçağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Kız Teknik Meslek Lisesi, Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Yeniçağa Mesleki Eğitim Merkezi, Gerede Mesleki Eğitim Merkezi, Bolu İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Bolu Ticaret Meslek Lisesi, Yeniçağa 60. Yıl Çok Programlı Lisesi, Bolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Şahinoğlu Bilgisayar'ın projeleri onaylandı.

Ayrıca Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak olarak "Avrupada Ecvet Uygulamalarının İncelenmesi" adlı VETPRO projesini de yürütecektir. 28 katılımcı içeren projenin bütçesi 36 bin 890 euro.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.