VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YENİÇAĞA'DA TOPLUM TEMELLİ RUH SAĞLIĞI PROJESİ HAYATA GEÇTİ

19 Temmuz 2013

  Yeniçağa'da, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne kayıtlı vatandaşların hastaneye yatışlarının en aza indirilmesi, yaşadıkları ortamda tedavilerinin ...

Yeniçağa'da, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ne kayıtlı vatandaşların hastaneye yatışlarının en aza indirilmesi, yaşadıkları ortamda tedavilerinin ve rehabilitasyonlarının gerçekleşmesi için "Toplum Temelli Ruh Sağlığı" projesi hayata geçirildi.

Yeniçağa Kaymakamı Barış Aktan tarafından "Toplum Temelli Ruh Sağlığı Projesi " daire amirlerinin katılımıyla toplandı. Kaymakam Barış Aktan başkanlığında ilçede görevli bütün daire amirlerinin katılımıyla Bolu Valiliği tarafından başlatılan"Toplum Temelli Ruh Sağlığı " projesinin ilk toplantısı yapıldı.

Valiliğin koordinesinde başlatılan proje ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde kayıtlı olan Yeniçağa'da ikamet eden vatandaşlara hastaneye yatışlarının en aza indirilmesi, yaşadıkları ortamda tedaviyi ve rehabilitasyonlarının gerçekleştirilmesi planlanmakta. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Müftülüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, sağlık ve diğer bütün görevlililerin gönüllü ve özverili katılımı ile projenin başarıya uluşması sağlanacak.

Toplantı sırasında Toplum Merkezi üyesi olan Nesmiye Yılmaz'ın sorularını dinlemek üzere içeri davet eden Kaymakam Aktan sorunların ne olduğunu dinleyerek daire amirlerine bu konularda yardımcı olmaları hususunda talimat verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.