VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN ÖVGÜLER

19 Temmuz 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Ak Partili belediye meclis üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanı ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Ak Partili belediye meclis üyeleri, Gümrük ve Ticaret Bakanı Yardımcısı Fatih Metin ile Gençlik ve Spor Bakanı Metin Yılmaz'ı ziyaret etti. Fatih Metin, Bolu'nun 2004 yılında devraldıkları gibi olmadığını, modern bir kent olma yolunda büyük mesafeler kat ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Key, Belediye meclis üyeleri Mehmet Özbostancı, Burak Balaban, Canan Akbay, İsmail Gezgin, Haluk İnceler, Aytaç Eskicioğlu, Kazım Konak, Seyit Ali Özkoç ile birlikte geçtiğimiz günlerde Spor Bakan Yardımcısı olarak göreve atanan Metin Yılmaz’ı ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

İlk ziyareti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gerçekleştiren Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, Metin Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dilediler. Daha sonra ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na geçilerek Fatih Metin ziyaret edildi. Alaaddin Yılmaz, "İlimizden iki bakan yardımcısının olması Bolu için çok büyük bir şans. Onlarla gurur duyuyoruz. Onların bu görevlerinde başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyoruz. Arkadaşlarımız bu görevlerinde ne kadar başarılı olursa bu başarılardan Bolu’da payını alacaktır diye düşünüyorum. Ankara’da bakanlarımızı elimiz kolumuz olarak görmüş olmak ve onların ağırlığını yanımızda hissetmek bizlere gurur veriyor. Ben de bizleri kabul ettikleri için her iki bakan yardımcımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

BOLU’NUN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Fatih Metin ise, "Arkadaşlarımızla geçmiş dönemlerde siyasetin farklı kademelerinde yol arkadaşlığı yaptık. Dolayısıyla arkadaşlarımızla beraber olmak beni ziyadesi ile memnun etti. İnşallah bu ziyaretler esnasında Bolumuza da faydalı olacak icraatları da konuşup bazı istişarelerde bulunuyoruz. Ben de bu vesile ile başta Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ı ve çok değerli Belediye Meclis üyelerimizi geçmiş olduğumuz dönemde Bolu’nun çehresini değiştirecek olan çalışmalar yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Metin, Bolu'ya her geldiğinde farklı şeyler gördüğünü ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bolu artık 2004 yılında devraldığımız Bolu değil. Şu anki Bolu’nun çehresi değişmiş, kuzeyi, güneyi, doğusu ve batısıyla her yönüyle çok gelişmiş modern bir kent olma yolunda büyük mesafeler kat etmiş, alt yapıdan üst yapıya, içme suyundan parklarına kadar her alanda hizmetlerini devam ettirmiş ve Bolulu hemşerilerimizin yaşam alanlarını çok daha güzel noktalara getirmiş çalışmaları gururla izliyoruz. Ben Bolu’ya her gelişimde farklı şeyler görüyorum. İnşallah bizlerde gerek ben, gerekse diğer bakan yardımcımız Metin Yılmaz’la birlikte valimizin, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın Bolu ile ilgili taleplerini yerine getirme konusunda Ankara’da gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah’a şükür bu güne kadar çok güzel neticeler aldık, bundan sonrada almaya devam edeceğiz"

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.