VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEVLET BAHÇELİ, BOLU'DA ÖĞRENCİLERİYLE İFTAR AÇACAK

19 Temmuz 2013

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğrencilerinin oluşturduğu Akademililer Birliği'nin Bolu Highway Alışveriş Merkezi'nde ...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, öğrencilerinin oluşturduğu Akademililer Birliği'nin Bolu Highway Alışveriş Merkezi'nde düzenleyeceği iftara katılacak.

Bolu Dağı A.Ş. CEO’su Raşit Doğan Enhoş’un "Akademililer Birliği" adına Pazar günü düzenlediği iftar yemeğinde Akademililer bir araya gelecek. Highway Alışveriş Merkezi'nin kongre ve balo salonunda düzenlenecek iftara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Adana Milletvekili Ali Halaman, Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Konya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Aydın Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri ve çok sayıda Akademili işadamı katılacak. Bahçeli iftarın ardından katılımcılara ve basına hitaben bir konuşma yapacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.