VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALİ ERCOŞKUN'DAN 78 GÜNDE ŞİPŞAK

24 Temmuz 2013

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Meclis'in tatile girmesiyle birlikte her elini tuttuğu kişiyle poz ...

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Meclis'in tatile girmesiyle birlikte her elini tuttuğu kişiyle poz vererek Facebook'ta paylaşıyor. Ali Ercoşkun'un, Meclis'in tatilde olacağı 78 günlük kısmın 10 günündeki performansıyla tatil bitene kadar herkesle Facebook'ta bir fotoğrafının olacağı tahmin ediliyor.  Ercoşkun'un bu alanda rekora imza atması bekleniyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 14 Temmuz'da tatile girerken, milletvekilleri de seçim bölgelerinde yoğun bir çalışma içerisine girdi. Ali Ercoşkun, Meclis'in tatile girdiği Ramazan ayında hiçbir anını boş geçirmiyor. Yoğun programları nedeniyle yetişemediği yerlerde ise danışmanı görev alıyor. Ali Ercoşkun'un olmadığı programlarda danışmanı fotoğraf çektirerek, milletvekilinin Facebook'taki kişisel sayfasında paylaşıyor.

Her gün namazlarını ve teravih namazını bir başka camide kılıp, caminin avlusunda vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet eden Ali Ercoşkun'un her anını danışmanı kare kare fotoğraflıyor. Yine aynı şekilde cenaze namazlarında, yemek davetlerinde, spor müsabakalarında, açılışlarda, mezarlık ziyaretlerinde, cadde de yürürken vatandaşlarla görüşmesi, esnaf, kurum ve kuruluşlara yapılan ziyaretler, kafelerde yapılan sohbetler sırasında çekilen her fotoğraf karesi Facebook'ta paylaşılıyor. Hatta, vatandaşların problemlerinin aşılması için Ali Ercoşkun'u işyerinde yaptıkları ziyaret sırasında çekilen fotoğraflar da Facebook'ta yayınlanıyor.

Meclis 1 Ekim Salı günü toplanmak üzere tatile girerken, Ali Ercoşkun'un 78 günlük tatil süresinin 10 günlük kısmındaki performansıyla tatil bitene kadar herkesi fotoğraflar karelerine taşıyağı tahmin ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.