VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTA ARKADAŞLARININ YARARINA İFTAR DÜZENLEDİLER

26 Temmuz 2013

  Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği sinir kılıfı tümörü hastalığına yakalanan arkadaşlarının tedavisi için iftar düzenlediler.

Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği sinir kılıfı tümörü hastalığına yakalanan arkadaşlarının tedavisi için iftar düzenlediler. Mengenliler iftara yoğun ilgi gösterirken, hasta genç için de yardım da bulundular.

Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği sinir kılıfı tümörü hastalığına yakalanan dernek üyesi bir arkadaşlarının yararına iftar yemeği düzenlendi. Pazar alanında düzenlenen iftara Mengen Kaymakamı Hayri Zorlu, Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan ve çok sayıda vatandaşın katıldı. Mengenliler iftarlarını açtıktan sonra semazen gösterisi ve Mengenli gençlerden oluşan grubun seslendirdiği parçaları dinlediler. Mengenliler hasta gencin tedavisi için yardımda bulundular.

Dernek tarafından yapılan açıklamada, "Okulumuz mezunu Mengenli hemşerimiz ve derneğimiz üyesi kardeşimiz milyonda bir görülen sinir kılıfı tümörü (malign periferik) hastalığına yakalanmıştır. Yaklaşık dört yıldır bu hastalıkla mücadele eden kardeşimiz maddi anlamda çok yıpranmış ve bu durum tedavinin devam etmesini imkansız hale getirmiştir. Tedavinin devam edebilmesi ve kardeşimizin eski sağlığına kavuşup mesleğine geri dönebilmesi için son bir operasyon geçirmesi gerekmektedir. Bu operasyonun giderlerini karşılamak amacıyla ASOMDER ailesi olarak Mengen Kaymakamlığı ve Mengen Belediyesi destekleriyle iftar yemeği düzenledik" ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.