VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL CADDESİ'NDE GÖNÜL SOFRASI

28 Temmuz 2013

  Bolu Belediyesi, 3 Ağustos tarihinde Kadir Gecesi'nde İzzet Baysal Caddesi'nde iftar düzenleyecek. Belediye Başkanı Aladdin ...

Bolu Belediyesi, 3 Ağustos tarihinde Kadir Gecesi'nde İzzet Baysal Caddesi'nde iftar düzenleyecek. Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, Bolu Valiliği ile Hitit Sokak arasında kurulacak iftar sofrasına tüm halkı davet etti.

Bolu Belediyesi bu yıl ilk defa İzzet Baysal Caddesi'ndi dev bir iftar sofrası kuracak. Geleneksel hale getirilmesi planlanan iftar sofrası, Kadir Gecesi’nin de olduğu 3 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek. İzzet Baysal Caddesi’nde kurulacak dev iftar sofrası, Bolu Valiliği önünden başlayıp Hitit Sokak’a kadar devam edecek. 6 bin kişi aynı anda iftarını açabilecek.

Adının "Gönül Sofrası" konulduğu dev iftar sofrası hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, tüm Bolu halkını İzzet Baysal Caddesi’nde düzenleyecekleri iftar yemeğinde görmek istediklerini belirtti. Yılmaz, "Biz Müslümanlar için oldukça önemli bir gün olan Kadir Gecesi günü yani 3 Ağustos Cumartesi günü İzzet Baysal Caddesi’nde tüm Boluluların bir araya geleceği bir iftar sofrası kuruyoruz. Valilik önünden başlayıp itfaiye yolu olarak bilinen Hitit Sokak’a kadar uzanan alanda kurulacak Gönül Soframız da, yaşlısıyla, genciyle ve çocuğuyla 7’den 77’ye her vatandaşımızı görmekten büyük mutluluk duyarız" dedi.

1 yorum yapılmış
  • H2K
    28 Temmuz 2013 • 11:00
    BENCE GÜZEL BİR ORGANİLASYON REKORMU DENEYECEĞİZ AÇILIŞ GİBİ BİR ŞEY OLACAK HERHALDE
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.