VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR BEKLENEN OYUNU YİNE OYNAYAMADI...

28 Temmuz 2013

Boluspor, Tavşanlı Linyitspor’la oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-1 kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibimiz yine beklenen etkili oyununu ...

Boluspor, Tavşanlı Linyitspor’la oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-1 kaybetti. Kırmızı beyazlı ekibimiz yine beklenen etkili oyununu sahaya yansıtamadı. Rakip kaleye gidemeyen ve kanatları kullanmayan takımımız sahadan farklı mağlup ayrıldı.

Boluspor sahaya, Atacan, Tolga, Zlotkov, Cenk, Alican, Sercan, Fatih Şen, Ali Güzeldal, Dimitrow, Emre Kılınç, Emrah ilk 11’i ile çıktı.

RAKİP KALEYE GİDEMEDİK

Boluspor Koru Otel’in futbol sahasında Tavşanlı Linyitspor’la karşı karşıya geldi. Hazırlık maçlarında istenilen oyunu ortaya koyamayan kırmızı beyazlı ekibimiz, yine bekleneni veremedi. Taraftarın atak baskılı oyun beklediği Boluspor, Tavşanlı Linyitspor maçının ilk yarısında rakip kaleye gidemedi. Orta sahada top tutamayan ve rakibe baskı uygulamayan Boluspor arka arkaya goller yedi.

BEYKOZ OYUNA MÜDAHALE ETTİ

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, ikinci yarıda genç oyuncuları oyuna sokunca oyunda denge sağlandı. Da hızlı oynamaya başlayan ve rakip kalede etkili olan ekibimiz genç oyuncularıyla kendine geldi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında savunma hataları dikkat çekerken Boluspor'un tek golünü Emrah Meteoğlu kaydetti. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un gollerini ise Batuhan(2), Emrah(2) kaydetti. 

2 yorum yapılmış
  • BÜYÜK BOLUSPOR TARAFTARI
    27 Temmuz 2013 • 11:00
    yazıklar olsun size.gelen 4 atıyor geçen 5 atıyor.bu atacanıda kaleci diye geri aldınız başımıza.söylenecek yazılacak o kadar çok şey varki.hangi birini söyleyelim.ne adam gibi bir golcümüz var, ne adam gibi kalecimiz var, ne adam gibi yönetimimiz var.taraftarımızın bile sesi çıkmıyor.adamlar denizliden adanadan boluya takımları desteklemeye geliyorlar.biz 5 km yolu gidemiyoruz.bu şehir süper ligi haketmiyor.
  • yuksel14
    28 Temmuz 2013 • 11:00
    çarıkcı boşuna söylemedi bizim yerimiz 2.lig diye inceayanın yönetimi bu kadar olur..ne ceplerinden para cıkar.nede iyi oyuncu alınır.massayı iyiki almamışlar adam ziyan olurdu..zaten göndermediler o gitti.beleşe istediler oda kabul etmedi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.