VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTEL İNŞAATINDA 3 CESET BULUNDU

31 Temmuz 2013

  Düzce'de atıl vaziyetteki otelde 3 erkek cesedi bulundu. 10 metre yükseklikten düşerek öldükleri tahmin edilen gençlerin ...

Düzce'de atıl vaziyetteki otelde 3 erkek cesedi bulundu. 10 metre yükseklikten düşerek öldükleri tahmin edilen gençlerin bir kaza sonucu mu, yoksa cinayete mi kurban gittikleri araştırılıyor.

Hastane Caddesi Yimpaş arkasında bulunan atıl vaziyetteki otelde 3 erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine giden emniyet ekipleri bodrum katta 3 ceset ile karşılaştı. Hemen bölgeyi güvenlik şeridi ile çevreleyen emniyet ekipleri binaya girişe izin vermedi. Olay yeri inceleme ve cinayet büro ekipleri olay mahallinde geniş çaplı inceleme yaptı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve İl Emniyet Müdürü Ali Gezer durum hakkında bilgi aldı. Cesetlerin Bayram Öztürk, Umut Uğur ve Turan Gürbüz'e ait olduğu tespit edilirken Bayram Öztürk'ün Bahçeköyü'nde, diğer iki gencin ise Aziziye Mahallesi'nde ikamet ettiği öğrenildi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, soruşturma yapmadan bir açıklamada bulunmanın doğru olmadığını incelemelerin tamamlanmasının ardından gerekli bilgileri kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

Solmaz'ın açıklaması esnasında ölen 3 gencin arkadaşı olduklarını söyleyen bir kaç madde bağımlısı genç "Neden bize yardımcı olmuyorsunuz" şeklinde sitemde bulundu. Gençler polis aracına alınırken Solmaz, konuyla ilgili her detayın incelenerek ne yapılması gerekiyorsa yapılacağını bildirdi. Uyuşturucu batağına düşen gençlerle ilgili çalışmalar yaptıklarını ve bu gençlerin topluma kazandırılması için gerekenlerin yapılacağını söyledi.

"Bunlar düşmedi düşürüldüler"

Cesetler cenaze aracına taşınırken bir vatandaşın "Bunlar düşmedi, düşürüldü" diye bağırması üzerine şahıs, polis tarafından sorgulanmak üzere karakola getirildi.

Çocuğunun ölüm haberini alarak olay yerine gelen Bayram Öztürk'ün annesi sinir krizi geçirdi. 112 acil ekipleri tarafından acılı anneye hemen müdahale edildi.

Cesetler, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzereAtatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Gençlerin yaslandıkları duvarın çökmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten bodruma düşerek öldükleri ihtimali üzerinde de durulurken olayın kaza mı yoksa cinayet mi olduğu araştırılıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.