VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA ÖFKELİ KOCA DEHŞETİ!

11 Ağustos 2013

Bolu’da ayrıldığı eşinin evine gelerek eşyalarını almak isteyen öfkeli koca, karısının kendisini eve almaması üzerine ...

Bolu’da ayrıldığı eşinin evine gelerek eşyalarını almak isteyen öfkeli koca, karısının kendisini eve almaması üzerine çılgına dönerek camı çerçeveyi kırdı. Bağırarak mahalleyi ayağa kaldıran adamı polis güçlükle ikna ederek tedavi için ambulansa bindirdi.

 

Olay, gece saatlerinde Gölyüzü Mahallesi’nde bulunan Çayırpınar Camisi’nin karşısında bulunan dört katlı bir apartmanda yaşandı. İddiaya göre, Kenan S. ile eşi Deniz S. uzun bir süre önce ayrıldı. Anlaşmazlıklar ve kavgalar yüzünden ayrılan çift daha sonra yeniden bir araya geldi. Ancak yine anlaşmazlıklar devam edince ikinci kez ayrılık yaşandı. Bir süredir eşinden ayrı kalan Kenan S. dün gece saatlerinde Deniz S.’nin yaşadığı eve gelerek eşyalarını almak istedi. Ancak eşi tarafından eve alınmayan Kenan S. çılgına döndü. Öfkeli koca, evin camlarını kırarak ellerini ve kollarını kesti. Kanlar içinde kalan ve mahallede bas bas bağıran Kenan S., komşuları tarafından polise ihbar edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, elleri ve kollarında derin kesikler oluşan ve kanlar içinde kalan şahsın şahısın tedavisi için ambulans çağırdı. Polise karşı gelen ve herkesin evin önünden uzaklaşmasını isteyen Kenan S., yarım saat süren çabanın ardından zorla ambulansa bindirildi.

 

Hastaneye zor götürüldü

 

112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk tedavisi ambulansta yapılan şahsın yaralarının derin olduğu ve dikiş atılması gerektiği belirtildi. Ancak şahıs hastaneye gitmek istemedi. Polis ekipleri uzun süre konuştukları şahsı ikna ederek hastaneye götürdü. Öfkeli kocanın hastaneye götürülmesinden sonra Deniz S. de polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.