VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU MU USTA YÖNETİCİLİĞİNİZ!

11 Ağustos 2013

Boluspor bayram kazığını yedi. İddiaya göre, yurt dışından önerilen yabancı futbolcunun menajerine 10 bin TL ...

Boluspor bayram kazığını yedi. İddiaya göre, yurt dışından önerilen yabancı futbolcunun menajerine 10 bin TL kaptıran Boluspor, ne parasını ne de futbolcuyu alamadı. Skandal üzerine başkan ve yöneticiler topu birbirine attı.

 

(ÖZEL HABER)

 

Skandalların bitmek tükenmek bilmediği Boluspor’da yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde basketbol şubesinin kapatılacağı yönündeki dedikodularla sarsılan camia şimdi de transferde kaybedilen paraya yanıyor. Edindiğimiz bilgiye göre, Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan bir menajerle görüşme yaptı. Yurtdışından kaliteli bir futbolcu getireceğini söyleyen menajerin hesabına 10 bin TL para yatırıldı. Ancak aradan günler geçmesine rağmen ne futbolcu ne de para geri gelmedi. Bu skandalın ardından 10 bin TL kazık yiyen Boluspor Kulübü’nde başkan ve bazı yöneticiler ters düştü. Başkan İnceayan hatanın transfer komitesindeki bazı isimlerde olduğunu iddia ederken, transfer komitesinin de topu başkana attığı ifade ediliyor.

Basketbola gelince gereksiz!

Geçtiğimiz haftalarda gereksiz harcama yapıldığı gerekçesiyle basketbol şubesini kapanma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan yönetimin, futbolcuyu bile görmeden menajere 10 bin TL para kaptırması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Bayram kazığını yiyen Boluspor’un 10 bin TL’si adeta çöpe gitti.

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.