VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İNCEAYAN BENİ KULÜBE İCRA GÖNDERDİĞİ DÖNEMDEN İYİ TANIR"

13 Ağustos 2013

Boluspor Yönetim Kurulu ve transfer komitesinden istifa eden Soner Çavuşoğlu, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın, “Kendisini ...

Boluspor Yönetim Kurulu ve transfer komitesinden istifa eden Soner Çavuşoğlu, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın, “Kendisini fazla tanımıyorum. Biz kendisine sandalye verdik kıymetini bilmedi” sözlerine Köroğlu Televizyonu’nda yanıt verdi. Çavuşoğlu, “Ben Boluspor Başkanlığı makamına saygılıyım. Onun için usturuplu konuşuyorum. Konu sadece Mehmet İnceayan olursa onun bana o şekilde konuşma şansı yok. Tekrar söylüyorum, bize kabadayılık yapmaya falan kalkmasın. O konuşmaları ben yemem. İnceayan elektrik operasyonunda yargılandığı dönemden ve kulübe icra gönderdiği zamandan beni iyi tanır” dedi.

Köroğlu Televizyonu’nda Mustafa Özkan’ın hazırlayıp sunduğu “Serbest Vuruş” programına katılan Soner Çavuşoğlu, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ın kendisi hakkında yaptığı, “Ona sandalye verdim. “Kendisini fazla tanımıyorum. Biz kendisine sandalye verdik kıymetini bilmedi” sözlerine çok ağır yanıtlar verdi

“BEN ONA KENDİMİ TANITAYIM”

“Biz Boluspor’un menfaatleri için konuşuyoruz. Mehmet İnceayan konuştuklarımı kişisel algılamış. O bana karşı yok onu tanımıyorum şeklinde konuşmalar yapmış. Ben buradan şunu da söyleyeyim. Başkanda bilsin bunu. Ben Boluspor Başkanlığı makamına saygılıyım. Onun için usturuplu konuşuyorum. Konu sadece Mehmet İnceayan olursa onun bana o şekilde konuşma şansı yok. Tekrar söylüyorum bize kabadayılık yapmaya falan kalkmasın. Kulüp başkanı olarak her zaman saygılıyız. Oradan 2 ay sonra iner ve ben ona Mehmet İnceayan gibi konuşurum. Öyle kişisel konulara girmeyecek.

“ARTIK ONU ÇOK İYİ TANIYORUM”

Ben kamuoyuna yaptığım açıklamayı Boluspor menfaatleri doğrultusunda yaptığım basın açıklamasından sonra Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan beni tanımadığını söylemiş. Tabi komik durumlara düşüyor. İnceayan beni çok iyi tanır. Bende onu çok iyi tanıdım. Onu tanımıyormuşum ama artık çok iyi tanıdım.

“KULÜBÜN EN ZOR DÖNEMLERİNDE İCRA GÖNDERDİ”

“Sayın İnceayan’ı son başkanlık yaptığı dönemde kaçak elektrik operasyonundan zanlı olarak yargılandı. 2-3 ay yurtdışından gelemedi. Herkes gibi bende kendisini orada tanıdım. Bu operasyonun olduğu dönem kulüp başkanıydı ve baskılarla başkanlığı bırakmak zorunda kaldı. CHP Miletvekili Tanju Özcan o zaman kulübün avukatıydı. Bende yerel bir gazete köşe yazısı yazıyorum. Bana bir haber geldi ve kulübe icra geldiğini öğrendik. Kulübün en zor dönemleriydi. Zeytin peynirle oyuncuların karnı doyuyordu. Mevcut Başkan Mehmet İnceayan kulübe icra yollamış. Bende bu olayları o zaman yazmıştım. Bana sürekli neden bu olayları yazdığımı söylediler. Mehmet İnceayan beni oradan tanır. Nereden tanıştığımı hatırlatmak istedim. Hatırlamıyorsa şimdi unutmaz beni.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.