VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNAN AYHAN'A ELEKTRİKLİ İŞKENCE

13 Ağustos 2013

      Bolu’da üç gündür kendisinden haber alınamayan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu CHP’li Bolu Merkez İlçe ...

Bolu’da üç gündür kendisinden haber alınamayan ve ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu CHP’li Bolu Merkez İlçe Başkan Adayı Sinan Ayhan, darp edilmiş bir halde yol kenarına bırakıldı. Ayhan’ın darp edilerek elektriğe bağlanarak işkence gördüğü ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz hafta Bolu Merkez İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP’li Sinan Ayhan, 11 Ağustos Pazar gününden itibaren ortadan kayboldu. Üç gündür evine dönmeyen Ayhan’ın ailesi polise ve jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Sinan Ayhan’ın ortadan kaybolması basına yansıyınca herkes ayaklandı. Kamuoyunda herkes Sinan Ayhan’ın nerede olduğunu merak ederken akşam saatlerinde Sinan Ayhan evinin önünde görüldü. Eşi ve ablalarının karşıladığı Ayhan, “Açım, susuzum. Beni dövdüler” dedikten sonra yere yığıldı. Hemen ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan Ayhan tedavi altına alındı. Başına darbe aldığı anlaşılan başkan adayının tomografi ve röntgeni çekildikten sonra müşeade altına alındı.

ABLALARI KONUŞTU!

Hastane önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan Sinan Ayhan’ın ablaları Nurşen Özaydın ve Nurten Kömürlü, ağabeylerinin sağlık durumunun iyi olduğunu söylediler. Ağabeyinin darp edildiğini söyleyen Nurşen Özaydın, “Kendisi bugün akşam saatlerine doğru eve geldi. ‘Açım, susuzum. Beni dövdüler’ dedikten sonra yere yığıldı. Hemen hastaneye getirdik. Şuan da sağlık durumu iyi görünüyor. Başına darbe almış. Kim tarafından yapıldığını bilmiyoruz” diye konuştu.

ELEKTRİĞE BAĞLAMIŞLAR

Edinilen bilgiye göre, CHP’li Merkez İlçe Başkan adayı Sinan Ayhan’ın, Sümer Yolu’ndaki işyerinden gece saat 23:00 sıralarında üç kişi tarafından arabaya bindirilerek kaçırıldığı iddia edildi. Üç gün boyunca haber alınamayan Ayhan’ın bu akşam saatlerinde D-100 Karayolu’nda yol kenarına atıldığı, Ayhan’ın ise kendi çabalarıyla evine geldiği öğrenildi. Hastanede kendisini görmeye gelen partililere konuşan Ayhan’ın, “Beni kaçırdılar ve bir yere götürdüler. İki gün aç bıraktılar. Elektriğe bağlayıp dövdüler” dediği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Sinan Ayhan, hastanede kontrol altına alınırken, polis ekipleri de başkan adayına işkence yaptıkları iddia edilen üç kişiyi aramaya başladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.