VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BÜYÜKŞEHİR, AKŞEMSEDDİN HAZRETLERİ'NİN TÜRBESİNİ RESTORE EDECEK

14 Ağustos 2013

  Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bolu’nun Göynük ilçesindeki Akşemseddin türbesinin içinin restorasyonunu ve çevresinin düzenlemesini yapacak. Ankara Büyükşehir ...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bolu’nun Göynük ilçesindeki Akşemseddin türbesinin içinin restorasyonunu ve çevresinin düzenlemesini yapacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında Ağustos ayı olağan toplantısını yaptı. Hacı Bayram Camii ve çevresinde gerçekleştirdiği tarihi yenileme projesi ile övgü alan Büyükşehir Belediyesi, Göynük Belediyesi'nden gelen talep üzerine, tarihi Akşemseddin türbesinin içinin restorasyonu ve çevresinde de düzenlemeler yapacak. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından türbe içinde yapılacak yenilemenin yanı sıra Akşemseddin Parkı’na çocuk oyun grubu konulacak, 50. Yıl Bulvarı Köprüsü’nden, GSP Bulvarı Orman İşletmesi Köprüsü’ne kadar olan bölümde dere içi ve çevresinin düzenlemesi yapılacak, tarihi Gazi Süleyman Paşa Hamamı ve çevresi düzenlenecek.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.