VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ÖZÇİMEN'DEN DOSTLUK MESAJI

17 Ağustos 2013

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Düzce Valisi Adnan Yılmaz için düzenlenen veda yemeğine katılan Bolu ...

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Düzce Valisi Adnan Yılmaz için düzenlenen veda yemeğine katılan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, twitter'dan paylaştığı mesajla dostluğun önemini vurguladı.

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Adnan Yılmaz için veda yemeği düzenlendi. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Giresun eski Valisi Dursun Ali Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milletvekilleri Fevai Arslan ve Osman Çakır, Düzce protokolü ve sivil toplum kuruluşları veda yemeğine katıldı. Adnan Yılmaz görevde olduğu süre içinde kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ettiğini ve Düzce'nin sorunlarını çömek için elinden gelenleri en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

İbrahim Özçimen de yemekte bir konuşma yaparak, Vali Adnan Yılmaz'ın başarılı çalışmalarından bahsetti. Özçimen bu sırada twitter'dan paylaştığı mesajla da dostluğun önemine dikkat çekti. "Şahane komşuluğu için Vali Adnan Yılmaz'a teşekkürler" mesajı atan Özçimen, bir başka mesajında ise, "Dostları olmalı insanın, sırtını güvenle dayayabileceği, komşuluğundan güç alabileceği, seni kıramayan, sana güvenen Vali Adnan yılmaz gibi" mesajını paylaştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.