VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ADAYLIK SORUSUNA RESİMLİ CEVAP

26 Ağustos 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilk kez belediye başkanlığına tekrar aday olup olmayacağı ile ilgili ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilk kez belediye başkanlığına tekrar aday olup olmayacağı ile ilgili konuştu. Yılmaz, “Ben hayalimdeki Bolu’nun resminin yüzde 70’ini bitirdim. Geriye yüzde 30’luk bölüm kaldı. Resmi olmayan aday olmasın” dedi.

Memleketim Bolu Gazetesi’ne konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu güne kadar hayal ettiğim Bolu resminin yüzde 70’lik bölümünü bitirdim. Geride kalan yüzde 30’luk bölümünü bitirmek zorundayım. Ben bir resim üzerine çalışıyorum. Resmi olmayanlar hiç aday olmasınlar. Çünkü ancak dolgu olabilirler. Onlardan ülkemizde bol miktarda var. Resimlerini hazırlasınlar, öyle aday olsunlar ve hazırladıktan sonra da resimlerini yapsınlar. Ben resmimi tamamladıktan sonra benim bu makamda olmam bana da Bolu halkına da büyük eziyettir. Rutin belediyecilikle, memur gibi bu işe bakacak kişi Bolu halkına hakarettir” dedi.

“RESMİN TAMAMINI BİTİRECEĞİM”

Başkan Yılmaz, “Laf olsun diye makam işgal etmek bu makama hakarettir, zuldür. İnsan olmanın şahsına da zuldür. Ben resmimi tamamladıktan sonra Cumhurbaşkanı gelse beni tekrar aday yapmaz. Resim tamamlandıktan sonra yeni işler yapacak kişiler gelmeli. Ellerinde resim olmayanlar hiç bir siyasete talip olmasınlar. Yoksa yüzlerce siyasetçi gibi gelip geçerler ve geçtikten sonra kimse tarafından hatırlanmazlar. Bütün mesele bundan ibarettir. Ben resimsiz adaylardan hiç olmadım olmamda. Ben resmimi tamamlamak için aday olursam olurum. Resmimi tamamladıktan sonra elbette gençler bu makamlara talip olacaktır” diye konuştu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.